ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤO ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΡΟΥΧΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ECOS

ecos-talk-February-2019 (1)Tο αγαπημένο σας ECOS σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε  το απορρυπαντικό ρούχων για το μωρό σας, για όλη τη χρονιά!  5 τυχεροί θα κερδίσουν από 5 συσκευασίες των 50 πλύσεων (250 πλύσεις)!

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας, απλά κάντε like στις σελίδες του Τaλκ και της Earth Friendly Products-Hellas στο facebook εδώ και εδώ αντίστοιχα, εφόσον το χρησιμοποιείτε, και συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά!

Ο διαγωνισμός θα λήξει την Κυριακή 24.2.2019 στις 12 το βράδυ και η κλήρωση θα γίνει την επόμενη ημέρα στο γραφείο του Τaλκ στο Νέο Ψυχικό. Οι νικητές θα παραλάβουν το δώρο τους ταχυδρομικά.

9402_laundry_baby_lilac_and_soothing_shea-2018

 Κερδίστε το  απορρυπαντικό ρούχων για όλη την χρονιά !  

From the Earth to Your Home

Εμπιστευτείτε τα βραβευμένα για την ασφάλεια και απόδοση προϊόντα καθαρισμού ECOS Baby! 

 • Χωρίς σήμανση επικίνδυνων χημικών ουσιών!
 • Ιδανικό για την ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού σας!
 • Κάντε τον κόσμο του παιδιού σας πιο ασφαλή με απορρυπαντικά ECOS!

Εξαιρετικής ποιότητας υγρό απορρυπαντικό ρούχων, υποαλλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο, από φυτικής προέλευσης συστατικά. Με ισορροπημένο pH, χωρίς αλλεργιογόνα – βλαβερά κατάλοιπα, είναι απαλό με το ευαίσθητο δέρμα του μωρού. Καθαρίζει σε βάθος, προστατεύει και διατηρεί ζωντανά τα χρώματα. Το ιδανικό απορρυπαντικό για την ασφάλεια της οικογένειας σας και του περιβάλλοντος, έχει βραβευτεί με την παγκοσμίου κύρους πιστοποίηση “Safer Choice” από τον EPA (Οργανισμός περιβάλλοντος των ΗΠΑ)!

Με  άρωμα  πασχαλιάς που θεωρείται «μαγικό» μια και δημιουργεί το αίσθημα της ηρεμίας και μας μεταφέρει στο κόσμο των παραμυθιών, της αγάπης και της ευτυχίας.

Είναι διπλής συμπύκνωσης με ενσωματωμένο μαλακτικό, άρα πολύ αποτελεσματικό και οικονομικό στη χρήση. Υπάρχει και με άρωμα λεβάντα & χαμομήλι.

ECOS Baby υγρό απορρυπαντικό ρούχων 1,5 L Πασχαλιά & Καριτέ – 50 πλύσεις


Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού
 1. Η ΤΑΛΚ ΕΚΔΟΤΙΚΗ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ (εφεξής «Διοργανώτρια Εταιρεία») και η Earth Friendly Products-Hellas διοργανώνουν μεγάλο διαγωνισμό και προσφέρουν σε  5 τυχεροί θα κερδίσουν από 5 συσκευασίες παιδικού απορρυπαντικού των 50 πλύσεων (250 πλύσεις)!
 2. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην Διοργανώτρια Εταιρεία και στην Earth Friendly Products-Hellas, καθώς και των συζύγων και συγγενών τους Α’ και Β΄ βαθμού, που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας.
 3. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία  μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
 4. Ο διαγωνισμός λήγει στις 12 το βράδυ της Κυριακής 24.2.2019. Διευκρινίζεται ρητά ότι μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή.
 5. Η σχετική με το Διαγωνισμό κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Διοργανώτριας Εταιρείας την επόμενη ημέρα, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org, με χρήση σχετικού αρχείου στο οποίο θα περιληφθούν τα ονόματα των συμμετεχόντων, παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της Διοργανώτριας Εταιρείας ή ειδικού προς τούτο εντεταλμένου της. Ο κάθε συμμετέχων φέρει έναν μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 5 νικητές και 5 αναπληρωματικοί νικητές. 
 6. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν  με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή e-mail στον αριθμό και την ηλεκτρονική διεύθυνση που θα έχουν συμπληρώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα ζητούνται από τον νικητή τα πλήρη στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, πλήρης διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου, με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας. Αν διαπιστωθεί ότι ο νικητής ή οι νικητές έχουν δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή τους δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο ή τα δώρα θα μεταβιβαστούν στον αναπληρωματικό ή στους αναπληρωματικούς νικητές. Επίσης,τα δώρα θα μεταβιβαστούν στον αναπληρωματικό ή στους αναπληρωματικούς νικητές σε περίπτωση αδυναμίας της Διοργανώτριας Εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή ή τους νικητές, μετά δύο 24ωρα από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
 7. Οι συμμετέχοντες αποδέχονται τη δημοσίευση του ονόματός τους στην ιστοσελίδα του Τaλκ και στη σελίδα του Τaλκ στο facebook, εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.
 8. Οι νικητές αναλαμβάνουν αποκλειστικά την ευθύνη και τον έγκαιρο προγραμματισμό για τη διευθέτηση των λεπτομερειών χρήσης των δώρων τους. Οι νικητές θα παραλάβουν το δώρο τους ταχυδρομικά. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαθέσει κατά τη διακριτική της ευχέρεια δώρα που δεν αναζητήθηκαν και/ ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές, σύμφωνα με τις παραπάνω διαδικασίες και προϋποθέσεις, οπότε και απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στους αντίστοιχους νικητές. 
 9. Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό, μέσω της ιστοσελίδας της.
 10. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. 

7 Σχόλια

 1. Γιωτα μπαλοπιτα Φεβρουάριος 14, 2019
 2. Katerina vasalou Φεβρουάριος 11, 2019
 3. Ξενια Φεβρουάριος 8, 2019
 4. Giannis Φεβρουάριος 8, 2019
 5. Ιωαννης νινος Φεβρουάριος 7, 2019
 6. Βάγια Τσακνάκη Φεβρουάριος 7, 2019
 7. Σερτάν Φεβρουάριος 7, 2019