ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΔΥΟ ΒΡΕΦΙΚΕΣ ΠΑΤΣΓΟΥΡΚ ΣΑΛΙΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ «THEHAPPYPAINTING»

set 2Το Τaλκ και το TheHappyPainting διοργανώνουν διαγωνισμό και προσφέρουν σε δυο τυχερά μωράκια, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, μια χειροποίητη σαλιάρα. 

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό πρέπει να κάνετε like στις σελίδες του Τaλκ και του TheHappyPainting στο facebook εδώ και εδώ αντίστοιχα, εφόσον το χρησιμοποιείτε, και να συμπληρώσετε  την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά!

Ο διαγωνισμός θα λήξει την Τετάρτη 26.6.2019 στις 12 το βράδυ και η σχετική με αυτόν κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη μέρα στα γραφεία του Τaλκ στο Νέο Ψυχικό. Οι νικητές θα παραλάβουν το δώρο τους ταχυδρομικά, σε συνεννόηση με το TheHappyPainting.

Clipboard

Οι βρεφικές πάτσγουορκ σαλιάρες του TheHappyPainting αποτελούν ένα ξεχωριστό δώρο για το μωράκι σας. Δίνουν στιλ, άποψη και πάνω από όλα είναι χρήσιμες!

Η σαλιάρα:

 • Είναι χειροποίητη και υφασμάτινη από 100% βαμβακερά υφάσματα.
 • Περιέχει λεπτή, αδιάβροχη στρώση που κρατάει στεγνές και τις δυο όψεις.
 • Είναι πολύ απαλή.
 • Οι διαστάσεις της είναι περίπου 21 x 30 εκ.
 • Είναι κατάλληλη για μωρά μέχρι 18 μηνών.
 • Έχει κούμπωμα σκριτς σκρατς (δεν πιάνονται τα μαλλάκια!)
 • Πλένεται στο πλυντήριο, σε κανονικό πρόγραμμα, σε χαμηλή θερμοκρασία.
 • Αποφύγετε το στεγνωτήριο.Boboniera2_logoΠίσω από το The Happy Painting βρίσκεται η Έφη Ζωγράφου, η οποία δημιουργεί τα πιο «χαρούμενα» χειροποίητα είδη για το παιδικό δωμάτιο, όπως περιστρεφόμενα, κρεμαστά διακοσμητικά, μοντέρνες σαλιάρες, κουβερτούλες για μωρά και ιδιαίτερες προτάσεις για μπομπονιέρες αλλά και πάρτι. Η Έφη ράβει καθημερινά, πρωτότυπες, εμπνευσμένες δημιουργίες στις οποίες κυριαρχούν τα έντονα χρώματα, τα βαμβακερά υφάσματα και μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά, όπως η τσόχα και τα πολύχρωμα κουμπάκια.Boboniera_logo

  Όλα τα αντικείμενα που φεύγουν από το εργαστήριο του The Happy Painting είναι αποκλειστικά φτιαγμένα στο χέρι και έχουν δημιουργηθεί με προσοχή και αγάπη. Η παραγωγή δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη αλλά η Έφη βάζει όλο της το μεράκι για να φτάσει στα χέρια σας κάτι μοναδικό, ξεχωριστό και προσωποποιημένο!

  happypainting-logo

  https://thehappypainting.com/gr/

  www.facebook.com/TheHappyPainting/

  www.instagram.com/TheHappyPainting

 


 Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 1. Η ΤΑΛΚ ΕΚΔΟΤΙΚΗ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ (εφεξής «Διοργανώτρια Εταιρεία») και το TheHappyPainting  διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου δυο τυχεροί θα κερδίσουν από μια χειροποίητη βρεφική σαλιάρα. 
 2. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην Διοργανώτρια Εταιρεία, καθώς και των συζύγων και συγγενών τους Α’ και Β΄ βαθμού, που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας.
 3. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, ημερομηνία γέννησης, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
 4. Ο διαγωνισμός λήγει στις 12 το βράδυ της Τετάρτης 26.6.2019. Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού, καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή. 
 5. Η σχετική με το Διαγωνισμό κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Διοργανώτριας Εταιρείας την επόμενη ημέρα, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org, με χρήση σχετικού αρχείου στο οποίο θα περιληφθούν τα ονόματα των συμμετεχόντων, παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της Διοργανώτριας Εταιρείας ή ειδικού προς τούτο εντεταλμένου της. Ο κάθε συμμετέχων φέρει έναν μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 2 νικητές και 2 αναπληρωματικοί νικητές. 
 6. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα ζητούνται από τον νικητή τα πλήρη στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, πλήρης διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του, με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης,το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της Διοργανώτριας Εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης. 
 7. Οι νικητές αναλαμβάνουν αποκλειστικά την ευθύνη και τον έγκαιρο προγραμματισμό για τη διευθέτηση των λεπτομερειών χρήσης των δώρων τους. Οι νικητές θα παραλάβουν το δώρο τους από το γραφείο του Τaλκ στο Νέο Ψυχικό ή ταχυδρομικά αν είναι από την επαρχία. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαθέσει κατά τη διακριτική της ευχέρεια δώρα που δεν αναζητήθηκαν και/ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές, σύμφωνα με τις παραπάνω διαδικασίες και προϋποθέσεις, οπότε και απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στους αντίστοιχους νικητές. 
 8. Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό, μέσω της ιστοσελίδας της. 
 9. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος.