ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΝΑ ΣΑΚΙΔΙΟ FJÄLLRÄVEN

kan ken talcΤο Τaλκ και η Fjällräven Greece διοργανώνουν διαγωνισμό και προσφέρουν σε έναν τυχερό ή μια τυχερή ένα σακίδιο  Kånken της Fjällräven, αξίας 79,95 ευρώ. Μέσα η τσάντα περιέχει ένα δώρο έκπληξη!

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει, εφόσον το χρησιμοποιείτε, να κάνετε follow στη σελίδα Instagram του Τaλκ εδώ και της Fjällräven εδώ , καθώς και να συμπληρώσετε την ακόλουθη φόρμα επικοινωνίας.

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά!

Ο διαγωνισμός θα λήξει την Τετάρτη 24.10.2018 στις 12 το μεσημέρι και η σχετική με αυτόν κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα στα γραφεία του Τaλκ στο Νέο Ψυχικό. Ο νικητής θα παραλάβει το δώρο του από το γραφείο του Τaλκ.

Fjällräven Greece

To ιδανικό Back-To-School σακίδιο είναι Fjällräven.
Αφού πρωτο-σχεδιάστηκε για μαθητές!

Μικροί και μεγάλοι, παιδιά, γονείς και εξερευνητές, τα σακίδια της Fjällräven κυκλοφορούν σε τόσα πολλά χρώματα και μεγέθη που θα νομίζετε πως το δικό σας backpack φτιάχτηκε προσωπικά για εσάς. Επίσης θα το έχετε για μια ζωή αφού κατασκευάζεται από τα πιο ανθεκτικά, πρωτοποριακά υλικά με διαχρονικό σκανδιναβικό design. Τόσο που μόλις το αποκτήσετε, θα περνάει από γενιά σε γενιά.

Fjällräven σημαίνει Αρκτική Αλεπού στα σουηδικά και προφέρεται “Φγιάλράβεν”. Ξεκίνησε στην Σουηδία το 1960 και παραμένει πιστή στην φιλοσοφία της: Άνετο διαχρονικό design, ιδανικό για τους μαθητές αλλά και τους μεγάλους εξερευνητές.  Τρία από τα κλασικά σχέδια της Fjällräven : Το πιο κλασσικό σχήμα Foldsack βγαίνει σε δυο μεγέθη και τέσσερις γήινες αποχρώσεις με δυο εσωτερικές θήκες και μεγάλο  πτυσσόμενο κλείσιμο για έξτρα ασφάλεια από οργανικό βαμβάκι και ανακυκλωμένο polyester.  Το πιο φίνο και αεροδυναμικό μοντέλο, Raven, κυκλοφορεί με δυο εξωτερικές θήκες για παγούρι και γυαλιά, κατασκευάζεται από το παγκοσμίως γνωστό G1000 Heavy Duty Eco αποκλειστικό υλικό της Fjällräven , με έξτρα easy-access μπροστινή τσέπη. Το εμβληματικό πλέον μοντέλο Kånken, αρχικά σχεδιασμένο για παιδιά. Απλό, τετράγωνο, διαχρονικό, που  φέτος κλείνει 40 χρόνια ζωής αλλά και παγκόσμιας φήμης. Θα το βρεις σε έξι διαφορετικά μεγέθη, 54 χρώματα αλλά και από ανακυκλωμένα υλικά, όπως η Re-Kanken που παράγεται από δώδεκα πλαστικά μπουκάλια. Φέτος για πρώτη φορά κυκλοφορούμε και έξτρα αξεσουάρ όπως κασετίνες, νεσεσέρ και cooler.

Από το 1960, η Fjällräven παραμένει πιστή  στην αποστολή της να αναπτύξει διαχρονικό, λειτουργικό και ανθεκτικό outdoor και urban εξοπλισμό [ρούχα, τσάντες και αξεσουάρ], ενεργώντας υπεύθυνα προς τους ανθρώπους, τα ζώα και το περιβάλλον και εμπνέοντας περισσότερους ανθρώπους να ανακαλύψουν και να αγαπήσουν τη ζωή στη φύση αλλά και την περιπέτεια της καθημερινότητας.

Tips για να φροντίσεις το Fjällräven σακίδιο σου εδώ


 Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 1. Η ΤΑΛΚ ΕΚΔΟΤΙΚΗ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ (εφεξής «Διοργανώτρια Εταιρεία») διεξάγει διαγωνισμό και προσφέρουν σε έναν τυχερό ένα σακίδιο Fjällräven Kanken. 
 2. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην Διοργανώτρια Εταιρεία, καθώς και των συζύγων και συγγενών τους Α’ και Β΄ βαθμού, που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας.
 3. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, ημερομηνία γέννησης, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
 4. Ο διαγωνισμός λήγει στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης 24.10.2018. Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού, καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή. 
 5. Η σχετική με το Διαγωνισμό κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Διοργανώτριας Εταιρείας την επόμενη ημέρα, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org, με χρήση σχετικού αρχείου στο οποίο θα περιληφθούν τα ονόματα των συμμετεχόντων, παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της Διοργανώτριας Εταιρείας ή ειδικού προς τούτο εντεταλμένου της. Ο κάθε συμμετέχων φέρει έναν μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθεί 1 νικητής και 1 αναπληρωματικός νικητής.
 6. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα ζητούνται από τον νικητή τα πλήρη στοιχεία του προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του, με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης,το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της Διοργανώτριας Εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης. 
 7. Οι νικητές αναλαμβάνουν αποκλειστικά την ευθύνη και τον έγκαιρο προγραμματισμό για τη διευθέτηση των λεπτομερειών χρήσης των δώρων τους. Ο νικητής θα παραλάβει το δώρο του ταχυδρομικά. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαθέσει κατά τη διακριτική της ευχέρεια δώρα που δεν αναζητήθηκαν και / ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές, σύμφωνα με τις παραπάνω διαδικασίες και προϋποθέσεις, οπότε και απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στους αντίστοιχους νικητές. 
 8. Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό, μέσω της ιστοσελίδας της. 
 9. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. 

7 Σχόλια

 1. ΛΙΝΤΑ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ Οκτώβριος 15, 2018
 2. ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΡΟΒΙΟΣ Οκτώβριος 14, 2018
 3. ΦΑΝΗ ΜΠΟΤΙΝΗ Οκτώβριος 12, 2018
 4. geo Οκτώβριος 11, 2018
 5. Νάσος Χρήστου Οκτώβριος 11, 2018
 6. ΜΙΛΕΝΑ ΤΣΑΜΟΥΡΛΙΔΟΥ Οκτώβριος 10, 2018
 7. Σερτάν Οκτώβριος 9, 2018