ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ

IANOS σεμινάριαTo Taλκ και ο IANOS προσφέρουν σε έναν μεγάλο τυχερό μια πλήρη υποτροφία για ένα εκ των παρακάτω σεμιναρίων δημιουργικής γραφής και εικονογράφησης παιδικού και νεανικού βιβλίου. Τα διά ζώσης σεμινάρια θα γίνουν, λόγω κορονοϊού, μέσω ZOOM, επομένως μπορούν να τα παρακολουθήσουν εκτός των κατοίκων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, κάτοικοι από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Παιδικό και νεανικό βιβλίο: Λύνοντας την «κόκκινη κλωστή» με τις Μαρία Αγγελίδου και Ελένη Σβορώνου. Πραγματοποιείται διά ζώσης μέσω zoom. Δείτε αναλυτικές πληροφορίες εδώ⇒ https://www.ianos-seminaria.gr/el/market/product/4983

Παιδικό και νεανικό βιβλίο: Γράφοντας βιβλία που θα αγαπηθούν με τον Άρη Δημοκίδη. Πραγματοποιείται διά ζώσης μέσω zoom. Δείτε αναλυτικές πληροφορίες εδώ⇒ https://www.ianos-seminaria.gr/el/market/product/5444

«Στο κάτω-κάτω της γραφής» – Εργαστήριο δημιουργικής γραφής και σχέσης με το παιδικό και νεανικό βιβλίο. Ε-learning ασύγχρονη διδασκαλία με τη Μαρία Αγγελίδου και την Ελένη Σβορώνου. Δείτε αναλυτικές πληροφορίες εδώ⇒  https://www.ianos-seminaria.gr/el/market/product/4974

Εικονογράφηση με τον Σβετλίν. Πραγματοποιείται διά ζώσης στην Αθήνα και την άνοιξη θα γίνει μέσω zoom. Δείτε αναλυτικές πληροφορίες εδώ⇒  https://www.ianos-seminaria.gr/el/market/product/4986

Για να μπείτε στην κλήρωση, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά!

O διαγωνισμός θα λήξει στις 10 το πρωί της Πέμπτης 14.10.2021 και η σχετική με αυτόν κλήρωση θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά στα γραφεία του Τaλκ. Ο νικητής θα ενημερωθεί τηλεφωνικά ή με email και θα επικοινωνήσει με τον ΙΑΝΟ για τις λεπτομέρειες εξαργύρωσης του δώρου του. Αναλυτικές πληροφορίες στο www.ianos.gr και στο https://www.ianos-seminaria.gr


Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού 

  1. Η ΤΑΛΚ ΕΚΔΟΤΙΚΗ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ (εφεξής «Διοργανώτρια Εταιρεία») διοργανώνει  διαγωνισμό και προσφέρει σε ένα μεγάλο τυχερό μια πλήρη υποτροφία για ένα δια ζώσης ή e-learning σεμινάριο του Εργαστηρίων Βιβλίου ΙΑΝΟΥ.
  2. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στη Διοργανώτρια Εταιρεία, καθώς και των συζύγων και συγγενών τους Α’ και Β΄ βαθμού, που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας.
  3. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, ημερομηνία γέννησης, περιοχή), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στον διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  4. Η σχετική με το Διαγωνισμό κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Διοργανώτριας Εταιρείας μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org, με χρήση σχετικού αρχείου στο οποίο θα περιληφθούν τα ονόματα των έγκυρων συμμετεχόντων, παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της Διοργανώτριας Εταιρείας ή ειδικού προς τούτο εντεταλμένου της. Ο κάθε συμμετέχων φέρει έναν μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθεί ένας νικητής και ένας αναπληρωματικός νικητής. 
  5. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για τα δώρα που κέρδισαν και τη διαδικασία παραλαβής με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή e-mail στον αριθμό και την ηλεκτρονική διεύθυνση που θα έχουν συμπληρώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα ζητούνται από τον νικητή τα πλήρη στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, πλήρης διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παράδοση του δώρου, με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας. Αν διαπιστωθεί ότι ο νικητής ή οι νικητές έχουν δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή τους δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο ή τα δώρα θα μεταβιβαστούν στους αναπληρωματικούς νικητές. Επίσης, τα δώρα θα μεταβιβαστούν στους αναπληρωματικούς νικητές σε περίπτωση αδυναμίας της Διοργανώτριας Εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή ή τους νικητές, μετά ένα 24ωρο από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
  6. Οι νικητές αναλαμβάνουν αποκλειστικά την ευθύνη και τον έγκαιρο προγραμματισμό για τη διευθέτηση των λεπτομερειών ανάληψης ή χρήσης των δώρων τους. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαθέσει κατά τη διακριτική της ευχέρεια δώρα που δεν αναζητήθηκαν και / ή δεν παραλήφθηκαν εντός ενός μήνα από τους νικητές, σύμφωνα με τις παραπάνω διαδικασίες και προϋποθέσεις, οπότε και απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στους αντίστοιχους νικητές.
  7. Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό, μέσω της ιστοσελίδας της.
  8. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. 

Leave a Reply