ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΡΙΑ ΠΑΚΕΤΑ ΑΝΤΙΦΘΕΙΡΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ GALESYN

galesynTo Taλκ και η Syndesmos SA διοργανώνουν διαγωνισμό και προσφέρουν σε τρεις τυχερούς αναγνώστες μας από ένα πακέτο αντιφθειρικών προϊόντων Galesyn, που περιλαμβάνει σαμπουάν, λοσιόν καθημερινής προστασίας και χτενάκι! 

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας, απλώς κάντε like στη σελίδα του Τaλκ και του Syndesmos στο Facebook εδώ και εδώ αντίστοιχα και συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας. 

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά!

Ο διαγωνισμός θα λήξει τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 22/9/2022 και η κλήρωση θα γίνει την επόμενη ημέρα στο γραφείο του Τaλκ. Οι νικητές θα παραλάβουν το δώρο τους ταχυδρομικά.Κρατάµε τις ψείρες µακριά µε Galesyn 

Το πρώτο κουδούνι έχει ήδη χτυπήσει και οι σχολικές αίθουσες γέμισαν φωνές, γέλια, γράμματα, αριθμούς και… ανεπιθύμητους επισκέπτες. Οι λιλιπούτειοι επιστήμονες ξεκινούν να ξύνουν τα κεφαλάκια τους, όχι μόνο για να κατεβάσουν ιδέες, αλλά για να αντιμετωπίσουν τη φαγούρα που προκαλούν οι ενοχλητικές ψείρες. Όπως όλοι ξέρουμε, οι ψείρες αναπαράγονται πολύ γρήγορα και μεταδίδονται ταχύτατα, ιδιαίτερα στο σχολικό περιβάλλον, όπου τα παιδιά έχουν στενές επαφές, ανταλλάσσουν χτένες, βούρτσες, καπέλα και σκουφάκια, κρεμούν τα μπουφάν στις ίδιες κρεμάστρες, ξαπλώνουν σε κοινά στρώματα και ακουμπούν τα κεφάλια τους στα μαξιλαράκια των σχολικών λεωφορείων. Γι’ αυτό και εμείς, οι παλιές και έμπειρες μαμάδες, πριν επισκεφθούμε το βιβλιοπωλείο για τα απαραίτητα σχολικά, σταματάμε στο φαρμακείο για τα τέλεια φυσικά αντιφθειρικά προϊόντα από την Galesyn.
Χρησιμοποιούμε το Galesyn Shampoo άφοβα, καθώς περιέχει σύμπλεγμα φυτικών εκχυλισμάτων Quassia Amara Wood (Πικρόξυλο), Prunus Armeniaca Fruit (Βερίκοκο), Pyrus Malus Fruit (Μήλο) και Prunus Persica Fruit (Ροδάκινο) σε Μηλόξυδο για αντιμετώπιση των ψειρών και απόλυτη περιποίηση των μαλλιών. Η μοναδική, απαλή του σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με αιθέριο έλαιο Lemongrass (Λεμονόχορτο) και έλαιο Neem Oil (Ινδική Πασχαλιά), που ενισχύουν το αποτέλεσμα. Το σαμπουάν της Galesyn καθαρίζει, ξεμπερδεύει, ενυδατώνει και περιποιείται τα μαλλιά των παιδιών, παράλληλα απαλλάσσει από τις ψείρες και καταπραΰνει το δέρμα από ενδεχόμενο κνησμό. Επιπλέον, δεν λαδώνει τα μαλλιά, αλλά τα αφήνει λαμπερά, ενώ η συσκευασία περιέχει και το ειδικό χτενάκι για την απομάκρυνση των νεκρών ψειρών και των κονίδων.
Εφαρμόζουμε μια με δυο φορές την εβδομάδα σε στεγνά μαλλιά, κάνουμε μασάζ και ξεβγάζουμε με νερό. Η συσκευασία είναι 300 ml, οπότε αν χρειαστεί φτάνει για όλη την οικογένεια! Συνδυάζουμε με την προληπτική λοσιόν Galesyn Lotion, που μπορούμε να εφαρμόζουμε καθημερινά και πανεύκολα, απλώς ψεκάζοντας σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά, χωρίς να ξεβγάζουμε. Εκτός από τα φυτικά εκχυλίσματα που περιέχει το σαμπουάν, η λοσιόν είναι εμπλουτισμένη με Tea Tree (Τεϊόδεντρο) και έλαια Eucalyptus Globulus (Ευκάλυπτος), καθώς και Αλλαντοΐνη, που ενισχύουν το αποτέλεσμα και ενυδατώνουν το τριχωτό της κεφαλής.
Λέμε αντίο στις ψείρες, φυσικά, με Galesyn.


*Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού
 1. Η ΤΑΛΚ ΕΚΔΟΤΙΚΗ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ (εφεξής «Διοργανώτρια Εταιρεία») και η Syndesmos SA διοργανώνουν διαγωνισμό και προσφέρουν σε τρεις τυχερούς αναγνώστες μας από ένα πακέτο αντιφθειρικής προστασίας. 
 2. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στη Διοργανώτρια Εταιρεία, καθώς και των συζύγων και συγγενών τους Α’ και Β΄ βαθμού, που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας.
 3. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στον διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
 4. Ο διαγωνισμός λήγει στις 12 το βράδυ της Πέμπτης 22/9/2022. Διευκρινίζεται ρητά ότι μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή.
 5. Η σχετική με τον διαγωνισμό κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Διοργανώτριας Εταιρείας την επόμενη ημέρα, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org, με χρήση σχετικού αρχείου στο οποίο θα περιληφθούν τα ονόματα των συμμετεχόντων, παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της Διοργανώτριας Εταιρείας ή ειδικού προς τούτο εντεταλμένου της. Ο κάθε συμμετέχων φέρει έναν μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 2 νικητές και 2 αναπληρωματικοί νικητές. 
 6. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν  με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή e-mail στον αριθμό και την ηλεκτρονική διεύθυνση που θα έχουν συμπληρώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα ζητούνται από τον νικητή τα πλήρη στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, πλήρης διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου, με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας. Αν διαπιστωθεί ότι ο νικητής ή οι νικητές έχουν δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή τους δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο ή τα δώρα θα μεταβιβαστούν στον αναπληρωματικό ή στους αναπληρωματικούς νικητές. Επίσης, τα δώρα θα μεταβιβαστούν στον αναπληρωματικό ή στους αναπληρωματικούς νικητές σε περίπτωση αδυναμίας της Διοργανώτριας Εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή ή τους νικητές, μετά δύο 24ωρα από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.  
 7. Μετά τη λήξη του διαγωνισμού, οι συμμετοχές διαγράφονται αμέσως και δεν γίνεται συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων. 
 8. Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στην ιστοσελίδα του Ταλκ σε περίπτωση που είναι ανάμεσα στους νικητές. 
 9. Οι νικητές αναλαμβάνουν αποκλειστικά την ευθύνη και τον έγκαιρο προγραμματισμό για τη διευθέτηση των λεπτομερειών ανάληψης ή χρήσης των δώρων τους. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαθέσει κατά τη διακριτική της ευχέρεια δώρα που δεν αναζητήθηκαν και/ή δεν παραλήφθηκαν εντός ενός μήνα από τους νικητές, σύμφωνα με τις παραπάνω διαδικασίες και προϋποθέσεις, οπότε και απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στους αντίστοιχους νικητές. 
 10. Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό, μέσω της ιστοσελίδας της.
 11. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. 

Leave a Reply