ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “Η ΠΙΟ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΑΛΕΤΑ” ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΑ

φωτεινή παλέταΤο Τaλκ, οι Εκδόσεις Μέλισσα και το Ίδρυμα Παναγιώτη και Έφης Μιχελή διοργανώνουν διαγωνισμό και προσφέρουν σε δύο τυχερούς αναγνώστες μας το βιβλίο Η πιο φωτεινή παλέτα. Η ζωή και το έργο της ζωγράφου Έφης Μιχελή, σε κείμενα του Βαγγέλη Ηλιόπουλου και της Αναστασίας Καραστάθη. Η εικονογράφηση είναι βασισμένη στους πίνακες της καλλιτέχνιδας και έχει γίνει από τη Μαριάννα Πόγκα και τον Χρίστο Σιμάτο.

Η διαδικασία συμμετοχής στον διαγωνισμό είναι απλή. Εφόσον έχετε Facebook, κάντε like στις σελίδες του Taλκ, των Εκδόσεων Μέλισσα και του Ιδρύματος Μιχελή εδώ, εδώ και εδώ αντίστοιχα και συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά!

Ο διαγωνισμός μας λήγει την Τρίτη 20.4.2021 στις 12 το βράδυ και η σχετική με αυτόν κλήρωση θα γίνει την επόμενη μέρα στα γραφεία του Τaλκ. Οι νικητές θα λάβουν το βιβλίο τους εκδόσεις Μέλισσα. Σκουφά 58, τηλ. 2103611692 ή ταχυδρομικά αν είναι από την επαρχία.

Η πιο φωτεινή παλέτα: “Περίπου εκατό χρόνια πριν, όταν η Αθήνα ήταν μια μικρή πόλη με διάσπαρτα αρχαία ερείπια, εκεί ζούσε ένα κορίτσι που το έλεγαν Έφη. Η Έφη ήθελε να γίνει ζωγράφος. Έμαθε να παρατηρεί τον κόσμο γύρω της: τις πλατείες και τα πάρκα, τα καταστήματα και τα καφενεία, τα παιδιά που παίζουν ή πηγαίνουν σχολείο, τα ζώα που τριγυρίζουν ανέμελα. Στα έργα της ζωγράφιζε την καθημερινότητα, όπως την αντιλαμβανόταν, με την απλότητα, τη γαλήνη και την ευφροσύνη της. Ζωγράφιζε την ελληνική ύπαιθρο, τις πόλεις, τις γειτονιές, τις πλατείες. Τα χωριά, τη λιτή και αυθεντική ζωή των ανθρώπων τους και τη φύση γύρω. Και όσο ζωγράφιζε πρόσωπα και σκηνές της ζωής τόσο πιο κοντά αισθανόταν στους ανθρώπους.” «Η πιο φωτεινή παλέτα» είναι ένα βιβλίο για τη ζωή και το έργο της ζωγράφου Έφης Μιχελή, μέσα από πρωτότυπες δικές της εικόνες που συνδυάζουν μία αφήγηση για την Ελλάδα και τον κόσμο που δεν υπάρχει πια.


 1. Η ΤΑΛΚ ΕΚΔΟΤΙΚΗ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ (εφεξής «Διοργανώτρια Εταιρεία»), οι Εκδόσεις Μέλισσα και το Ίδρυμα Μιχελή διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου δύο τυχεροί επισκέπτες της ιστοσελίδας www.talcmag.gr θα κερδίσουν το βιβλίο το βιβλίο «Η πιο φωτεινή παλέτα. Η ζωή και το έργο της ζωγράφου Έφης Μιχελή».
 2. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στη Διοργανώτρια Εταιρεία, στο Ίδρυμα Μιχελή και στις Εκδόσεις Μέλισσα, καθώς και των συζύγων και συγγενών τους Α’ και Β΄ βαθμού, που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας.
 3. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό. 
 4. Ο διαγωνισμός λήγει στις 12 το βράδυ της Τρίτης 20.4.2021. Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού, καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή. 
 5. Η σχετική με το Διαγωνισμό κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Διοργανώτριας Εταιρείας την επόμενη ημέρα, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org, με χρήση σχετικού αρχείου στο οποίο θα περιληφθούν τα ονόματα των συμμετεχόντων, παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της Διοργανώτριας Εταιρείας ή ειδικού προς τούτο εντεταλμένου της. Ο κάθε συμμετέχων φέρει έναν μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 2 νικητές και 2 αναπληρωματικοί νικητές. 
 6. Μετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα ζητούνται από τον νικητή τα πλήρη στοιχεία του προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του, με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της Διοργανώτριας Εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης. 
 7. Οι συμμετέχοντες συναινούν στη δημοσίευση του ονόματός τους στην ιστοσελίδα του Τaλκ και στη σελίδα του Τaλκ στο Facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών. 
 8. Οι νικητές αναλαμβάνουν αποκλειστικά την ευθύνη και τον έγκαιρο προγραμματισμό για τη διευθέτηση των λεπτομερειών χρήσης των δώρων τους. Οι νικητές θα παραλάβουν το βιβλίο ταχυδρομικά. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαθέσει κατά τη διακριτική της ευχέρεια δώρα που δεν αναζητήθηκαν και/ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές, σύμφωνα με τις παραπάνω διαδικασίες και προϋποθέσεις, οπότε και απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στους αντίστοιχους νικητές. 
 9. Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό, μέσω της ιστοσελίδας της. 
 10. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. 

One Response

 1. Σερτάν 6 Απριλίου, 2021

Leave a Reply