ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ECOS ΚΑΙ ΤΑΛΚ ΜΕ ΔΩΡΟ ΤΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΡΟΥΧΩΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Σε συνεργασία με το αγαπημένο μας ECOS διοργανώνουμε #backtoschool διαγωνισμό μέσα από τον οποίο 4 τυχεροί θα κερδίσουν το απορρυπαντικό ρούχων όλης της χρονιάς!!! Δηλαδή, θα λάβουν 5 Μπουκάλια  ECOS υγρά απορρυπαντικά ρούχων, με ενσωματωμένο μαλακτικό, των 50 πλύσεων το καθένα, που βγάζουν περίπου 250 πλύσεις, δηλαδή απορρυπαντικό για 5 πλυντήρια την εβδομάδα για έναν χρόνο. Το πακέτο θα περιλαμβάνει:

 • 3 απορρυπαντικά ρούχων ECOS με άρωμα Λεβάντα και
 • 2 απορρυπαντικά ρούχων BABY ECOS με άρωμα Λεβάντα και Χαμομήλι 

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό μας, απλά κάντε like στις σελίδες του Τaλκ και της Ecos στο Facebook εδώ και εδώ αντίστοιχα, ακολουθήσετε τα προφίλ @ecosgreece και @kellyfromecos στο Instagram και συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά!

Ο διαγωνισμός θα λήξει την Κυριακή 27.9.2020 στις 12 το βράδυ και η κλήρωση θα γίνει την επόμενη ημέρα στο γραφείο του Τaλκ στη Νέα Ιωνία. Οι νικητές θα παραλάβουν το δώρο τους ταχυδρομικά.

Καμία ανησυχία πια με τη φυσική δύναμη των προϊόντων  καθαρισμού ECOS!

Με την υψηλότερη βράβευση «safer choice», για την ασφάλεια και την απόδοση τους, από τον Οργανισμό Προστασίας Περιβάλλοντος των ΗΠΑ (EPA), τα προϊόντα ECOS μας βοηθάνε να έχουμε ένα σπίτι καθαρό και πιο ασφαλές για την οικογένειά μας, να προστατεύουμε, συγχρόνως, το περιβάλλον και αυτό να μη θεωρείτε πολυτέλεια. Γι’ αυτό τα προϊόντα ECOS είναι:

  • Vegan
  • Με ενεργά συστατικά φυτικής προέλευσης
  • Με εκπληκτικά αρώματα από αιθέρια έλαια
  • Υποαλλεργικά – Δερματολογικά ελεγμένα
  • Με ισορροπημένο pH
  • Χωρίς βαφές
  • Χωρίς φθαλικές & φωσφορικές ενώσεις
  • Χωρίς parabens
  • Χωρίς οπτικά λαμπρυντικά
  • Χωρίς πειράματα σε ζώα
  • Χαμηλού αφρισμού, ξεπλένονται εύκολα χωρίς να αφήνουν υπολείμματα σαπουνιού
  • Φιλικά στα χέρια, ακόμα και για άτομα με αλλεργίες ή ευαίσθητο δέρμα (υγρά πιάτων, σαπούνια χεριών)

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού
  1. Η ΤΑΛΚ ΕΚΔΟΤΙΚΗ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ (εφεξής «Διοργανώτρια Εταιρεία») και η Earth Friendly Products-Hellas διοργανώνουν μεγάλο διαγωνισμό και προσφέρουν σε  4 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα σετ 5 απορρυπαντικών.
  2. Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στη Διοργανώτρια Εταιρεία και στην Earth Friendly Products-Hellas, καθώς και των συζύγων και συγγενών τους Α’ και Β΄ βαθμού, που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας.
  3. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία  μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στον διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  4. Ο διαγωνισμός λήγει στις 12 το βράδυ της Κυριακής 27.9.2020. Διευκρινίζεται ρητά ότι μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή.
  5. Η σχετική με το Διαγωνισμό κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Διοργανώτριας Εταιρείας την επόμενη ημέρα, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org, με χρήση σχετικού αρχείου στο οποίο θα περιληφθούν τα ονόματα των συμμετεχόντων, παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της Διοργανώτριας Εταιρείας ή ειδικού προς τούτο εντεταλμένου της. Ο κάθε συμμετέχων φέρει έναν μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 5 νικητές και 5 αναπληρωματικοί νικητές. 
  6. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν  με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή e-mail στον αριθμό και την ηλεκτρονική διεύθυνση που θα έχουν συμπληρώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα ζητούνται από τον νικητή τα πλήρη στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, πλήρης διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου, με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας. Αν διαπιστωθεί ότι ο νικητής ή οι νικητές έχουν δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή τους δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο ή τα δώρα θα μεταβιβαστούν στον αναπληρωματικό ή στους αναπληρωματικούς νικητές. Επίσης, τα δώρα θα μεταβιβαστούν στον αναπληρωματικό ή στους αναπληρωματικούς νικητές σε περίπτωση αδυναμίας της Διοργανώτριας Εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή ή τους νικητές, μετά δύο 24ωρα από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
  7. Οι συμμετέχοντες αποδέχονται τη δημοσίευση του ονόματός τους στην ιστοσελίδα του Τaλκ και στη σελίδα του Τaλκ στο facebook, εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.
  8. Οι νικητές αναλαμβάνουν αποκλειστικά την ευθύνη και τον έγκαιρο προγραμματισμό για τη διευθέτηση των λεπτομερειών χρήσης των δώρων τους. Οι νικητές θα παραλάβουν το δώρο τους ταχυδρομικά. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαθέσει κατά τη διακριτική της ευχέρεια δώρα που δεν αναζητήθηκαν και/ ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές, σύμφωνα με τις παραπάνω διαδικασίες και προϋποθέσεις, οπότε και απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στους αντίστοιχους νικητές. 
  9. Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό, μέσω της ιστοσελίδας της.
  10. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. 

14 Σχόλια

 1. virginia xydea 25 Σεπτεμβρίου, 2020
 2. Μαρία Τσιτινη 23 Σεπτεμβρίου, 2020
 3. Κικη 22 Σεπτεμβρίου, 2020
 4. Katerina Petropoulou 22 Σεπτεμβρίου, 2020
 5. ΕΛΕΝΗ ΠΑΝΑΓΟΥΛΑ 21 Σεπτεμβρίου, 2020
 6. Κάτια Ζαχαράκη 21 Σεπτεμβρίου, 2020
 7. ΟΛΓΑ ΡΙΣΤΑΝΗ 18 Σεπτεμβρίου, 2020
 8. Βαλεντίνα Παπατσικούρα 17 Σεπτεμβρίου, 2020
 9. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΑΡΑΣ 15 Σεπτεμβρίου, 2020
 10. ELENI ROYZIOY 11 Σεπτεμβρίου, 2020
 11. ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΣΑΜΛΙΔΗΣ 10 Σεπτεμβρίου, 2020
 12. geo 9 Σεπτεμβρίου, 2020
 13. ΘΕΟΔΩΡΑ ΧΑΤΖΗΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 8 Σεπτεμβρίου, 2020
 14. Σερτάν 8 Σεπτεμβρίου, 2020

Leave a Reply