ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΝΑ ΒΡΕΦΙΚΟ ΚΑΡΟΤΣΙ CYBEX MIOS SPRING BLOSSOM

cybexΤο Τaλκ και η Cybex διοργανώνουν διαγωνισμό και προσφέρουν σε ένα μεγάλο τυχερό ένα βρεφικό καρότσι Mios με κάθισμα Spring Blossom από τη νέα συλλογή Spring Blossom, σε dark ή light απόχρωση, αξίας  849,90 ευρώ. 

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό η διαδικασία είναι απλή. Κάντε like στις σελίδες του Τaλκ και της Cybex εδώ και εδώ αντίστοιχα και συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά!

Εγγραφή στο newsletter του Τaλκ εδώ.

Ο διαγωνισμός θα λήξει τα μεσάνυχτα της  Τετάρτης 24.7.2019 και η σχετική με αυτόν κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την επομένη ημέρα, στα γραφεία του Τaλκ στο Νέο Ψυχικό. Ο νικητής θα παραλάβει το δώρο του ταχυδρομικά, κατόπιν συνεννόησης με την δωροθέτρια εταιρεία. 

Cybex Spring Blossom Collection 2019

Η CYBEX ανακοινώνει με υπερηφάνεια τη νέα συλλογή της: CYBEX Platinum Spring Blossom. Αυτή είναι η πιο πρόσφατη συλλογή που κοσμεί τα κορυφαία προϊόντα της πολυτελούς σειράς CYBEX Platinum – και περιλαμβάνει το καρότσι PRIAM και MIOS, το LUX Cot, το κάθισμα αυτοκινήτου Cloud Z i-Size, το μάρσιπο YEMA TIE και μια τσάντας αλλαγής. Οι γονείς πλέον μπορούν να ευχαριστηθούν την καθημερινότητα τους με αυτήν τη ρομαντική και γοητευτική ολοκαίνουργια συλλογή.

Η συλλογή Spring Blossom διαθέτει κορυφαία φινιρίσματα και υλικά με κεντημένα τμήματα. Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα σε κομψό μπεζ χρώμα και εκλεπτυσμένο μαύρο, επιτρέποντας τις εκπληκτικές συνθέσεις των τριαντάφυλλων και των παιόνων να ξεχωρίσουν και προσελκύσουν την προσοχή. Έμπνευση για αυτά τα καταπληκτικά σχέδια ήταν η έλευση της νέας ζωής και τη δημιουργική ενέργεια της φύσης.

Καλαίσθητο και πολυτελώς σχεδιασμένο

Η παραμετροποίηση είναι δεδομένη με το PRIAM και το MIOS, με τους γονείς να είναι σε θέση να συμπληρώσουν το ζωντανό σχέδιο του Spring Blossom με τη δική τους επιλογή πλαισίου καροτσιού – είτε ροζ χρυσό, ματ μαύρο ή ασημί με μαύρες ή καφέ λεπτομέρειες. Το PRIAM και το MIOS μπορούν επίσης να προσαρμοστούν ώστε να ταιριάζουν σε κάθε ταξίδι, με τα σασί τους να είναι συμβατά με το LUX Cot ή ένα παιδικό κάθισμα Cloud Z για βρέφη.Φτιαγμένο για ήρεμα ταξίδια, το κάθισμα αυτοκινήτου Cloud Z i-Size διαθέτει εργονομική θέση χωρίς να χρειάζεται να βγει το παιδί από το κάθισμα όταν βρίσκεται εκτός αυτοκινήτου. Και όταν έρθει η ώρα να μπείτε στο αυτοκίνητο, ο μηχανισμός περιστροφής 180 ° στη βάση ISOFIX Z επιτρέπει στους γονείς να επιβιβάζουν εύκολα το μωρό τους χωρίς να διακόπτουν τον ύπνο του.

Το μάρσιπο YEMA TIE επιτρέπει στους γονείς να κρατούν το παιδί τους κοντά. Το παιδί μπορεί να δεθεί με τον γονέα του με τον πιο όμορφο τρόπο, ανάμεσα στα πλούσια λουλούδια της Spring Blossom.

H τσάντα αλλαγής της συλλογής Spring Blossom μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως τσάντα χειρός, σακίδιο, με ιμάντα ώμου ή να κρεμαστεί από τη λαβή του καροτσιού χρησιμοποιώντας τους προσαρμογείς που παρέχονται. Διαθέτει ευρύχωρο εσωτερικό και εύκολη πρόσβαση σε όλα τα απαραίτητα πράγματα ενώ κάνετε μια βόλτα με το μικρό σας.

Η συλλογή CYBEX Spring Blossom διατίθεται στα καταστήματα από τον Ιούλιο του 2019.


Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού 

 1. Η ΤΑΛΚ ΕΚΔΟΤΙΚΗ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ (εφεξής «Διοργανώτρια Εταιρεία») και η Cybex διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 1 τυχερός επισκέπτης της ιστοσελίδας www.talcmag.gr θα κερδίσει ένα καρότσι Cybex Mios από τη νέα συλλογή Spring Blossom. 
 2. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην Διοργανώτρια Εταιρεία, καθώς και των συζύγων και συγγενών τους Α’ και Β΄ βαθμού, που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας.
 3. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, ημερομηνία γέννησης, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
 4. Ο διαγωνισμός λήγει στις 12 το βράδυ της Τετάρτης 24.7.2019. Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού, καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή.
 5. Η σχετική με το Διαγωνισμό κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Διοργανώτριας Εταιρείας την επόμενη ημέρα, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org, με χρήση σχετικού αρχείου στο οποίο θα περιληφθούν τα ονόματα των συμμετεχόντων, παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της Διοργανώτριας Εταιρείας ή ειδικού προς τούτο εντεταλμένου της. Ο κάθε συμμετέχων φέρει έναν μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 1 νικητής και 1 αναπληρωματικός νικητής. 
 6. Mετά την κλήρωση ο νικητής θα ενημερωθεί άμεσα για το δώρο που κέρδισε με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή e-mail στον αριθμό και την ηλεκτρονική διεύθυνση που θα έχει συμπληρώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα ζητούνται από τον νικητή τα πλήρη στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, πλήρης διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου, με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας. Αν διαπιστωθεί ότι ο νικητής ή οι νικητές έχουν δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή τους δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο ή τα δώρα θα μεταβιβαστούν στον αναπληρωματικό ή στους αναπληρωματικούς νικητές. Επίσης,τα δώρα θα μεταβιβαστούν στον αναπληρωματικό ή στους αναπληρωματικούς νικητές σε περίπτωση αδυναμίας της Διοργανώτριας Εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή ή τους νικητές, μετά δύο 24ωρα από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
 7. Ο νικητής θα λάβει το δώρο του ταχυδρομικά.
 8. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαθέσει κατά τη διακριτική της ευχέρεια δώρα που δεν αναζητήθηκαν και / ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές, σύμφωνα με τις παραπάνω διαδικασίες και προϋποθέσεις, οπότε και απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στους αντίστοιχους νικητές. 
 9. Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό, μέσω της ιστοσελίδας της.
 10. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος. 

8 Σχόλια

 1. Παπαδοπούλου Σοφία Ιούλιος 23, 2019
 2. Κωνσταντινα Μαργαρωνη Ιούλιος 21, 2019
 3. ΜΑΡΙΑ ΝΤΑΝΟΒΑΣΙΛΗ Ιούλιος 20, 2019
 4. ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑ Ιούλιος 19, 2019
 5. geo Ιούλιος 19, 2019
 6. Χρυσούλα Βασιλείου Ιούλιος 18, 2019
 7. STELLA MALITI Ιούλιος 16, 2019
 8. Άννα Τοπαλιδου Ιούλιος 16, 2019