ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΝΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΣΤΟ CRYSTAL MOUNTAIN HOTEL

infokids1Το Τaλκ και το ξενοδοχείο Crystal Mountain στην Άνω Χώρα Ναυπακτίας διοργανώνουν διαγωνισμό που προσφέρει σε μια τριμελή ή τετραμελή οικογένεια δωρεάν διαμονή 3 ημερών (δύο διανυκτερεύσεις) για όποιες ημερομηνίες επιθυμεί (κατόπιν διαθεσιμότητας) τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, που πραγματοποιείται το Kids’ Summer Camp. Το πακέτο περιλαμβάνει:

 • 2 διανυκτερεύσεις σε τρίκλινο ή τετράκλινο δωμάτιο
 • δωρεάν πρωινό σε πλούσιο μπουφέ για όλη την οικογένεια
 • δωρεάν συμμετοχή των παιδιών σε όλες τις εκδηλώσεις του Kids’ Summer Camp

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να κάνετε like στις σελίδες του Τaλκ και του Crystal Mountain στο facebook εδώ και εδώ αντίστοιχα, εφόσον το χρησιμοποιείτε, και να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά!

Εγγραφή στο newsletter του Τaλκ εδώ.

Ο διαγωνισμός θα λήξει τη Δευτέρα 24 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι και η σχετική με αυτόν κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα στα γραφεία του Τaλκ στο Νέο Ψυχικό. Ο νικητής θα πρέπει να επικοινωνήσει με το ξενοδοχείο για τις λεπτομέρειες εξαργύρωσης του δώρου του.

4cmKids’ Summer Camp ’19 στο Crystal Mountain.

H μαγική συνταγή για τις πιο ξέγνοιαστες οικογενειακές διακοπές!

Για εσάς τα παιδιά: ανακαλύψτε τον παραμυθένιο τόπο του κρυστάλλινου βουνού με μπόλικο παιχνίδι, φαντασία, δημιουργικότητα και άθληση!

Για εσάς τους γονείς: ξεγνοιάστε με δραστηριότητες όπως πεζοπορία, ποδηλασία, κολύμπι, αλλά ακόμα και παίζοντας με τα ίδια σας τα παιδιά!

Clipboard01

Μια καλοκαιρινή μέρα στο βουνό…

Καθημερινά από τις 10:30 το πρωί μέχρι και τις 20:00 το απόγευμα, δύο παιδαγωγοί και μία γυμνάστρια παρέχουν εκπαιδευτικές, ψυχαγωγικές, αλλά και αθλητικές δραστηριότητες κατάλληλες για παιδιά ηλικίας από 4 έως 10 ετών.

8:30-10:30 Πρωινό (για όλη την οικογένεια)

10:30-13:00 Εκπαιδευτικές & δημιουργικές δραστηριότητες

13:00-14:30 Παιχνίδια στο νερό & άθληση

14:30-17:00 Γεύμα & κινηματογραφικό μεσημέρι

17:00-20:00 Σνακ ή φρούτο, ψυχαγωγικές & πολιτιστικές δραστηριότητες

2

Ψυχαγωγικές δραστηριότητες

Κυνήγι θησαυρού

Παιδικό πάρτι

Κινηματογράφος κ.ά.

12cm

Εκπαιδευτικές δραστηριότητες

Εργαστήρι ζωγραφικής, πηλού & κατασκευών

Πικ-νικ στο μαγεμένο δάσος

Φυτολόγιο

Εργαστήρι μαγειρικής/ζαχαροπλαστικής κ.ά.

CMH_Activity_03Αθλητικές δραστηριότητες

Μπάσκετ

Παιχνίδια στο νερό

Πίστα δράσης

Ποδηλασία pump track κ.ά.

Early booking μέχρι 08/06

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα 26340 41555 & 210 5231083 ή επισκεφθείτε το www.crystalmountain.gr 

Σχετικά με το Crystal Mountain Hotel:

Tο Crystal Mountain Hotel βρίσκεται στο γραφικό χωριό Άνω Χώρα, στην ελατοσκέπαστη πλαγιά των 1.100 μέτρων και μόλις 52 χλμ. από τη Ναύπακτο. Ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν από 25 χρόνια και ήταν εκείνο που εδραίωσε την Ορεινή Ναυπακτία σε έναν ακόμη εγχώριο προορισμό. Σήμερα, συνδυάζει το παραδοσιακό με το σύγχρονο και την λειτουργικότητα με την πολυτέλεια. Η άγρια, πλούσια φύση που το περιβάλλει, δημιουργεί έναν ιδανικό χώρο για αθλοπαιδίες, εναλλακτικές δραστηριότητες και ξέγνοιαστες διακοπές για όλες τις ηλικίες.

Το ξενοδοχείο διαθέτει εστιατόριο παραδοσιακής χωριάτικης κουζίνας, café-bar, μαγαζάκι παραδοσιακών προϊόντων, παιδότοπο, παιδική χαρά, γήπεδο μπάσκετ, ποδηλατική πίστα pump track και πισίνα με pool bar. Επίσης θα βρείτε ποδήλατα προς ενοικίαση, χάρτες του δικτύου πεζοπορικών διαδρομών και transfer από και προς τα σημεία εκκίνησης.

Crystal Mountain Hotel

Άνω Χώρα, Αιτωλοακαρνανία, 300 23

Τηλ.26340 41555

[email protected]

cid:image001.jpg@01D37429.5A6FE4C0 www.facebook.com/crystalmountainhotel

 instagram: crystalmountainhotel


Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού 

 1. Η ΤΑΛΚ ΕΚΔΟΤΙΚΗ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ (εφεξής «Διοργανώτρια Εταιρεία») και το ξενοδοχείο Crystal Mountain διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίο μια τριμελής ή τετραμελής οικογένεια θα κερδίσει 2 δωρεάν διανυκτερεύσεις σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο. Η εξαργύρωση του δώρου θα πρέπει να γίνει μέσα στον Ιούλιο ή τον Αύγουστο, κατόπιν διαθεσιμότητας. 
 2. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην Διοργανώτρια Εταιρεία, καθώς και των συζύγων και συγγενών τους Α’ και Β΄ βαθμού, που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας.
 3. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, ημερομηνία γέννησης, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
 4. Ο διαγωνισμός λήγει στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας 24.6.2019. Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού, καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή.
 5. Η σχετική με το Διαγωνισμό κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Διοργανώτριας Εταιρείας την επόμενη ημέρα, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org, με χρήση σχετικού αρχείου στο οποίο θα περιληφθούν τα ονόματα των συμμετεχόντων, παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της Διοργανώτριας Εταιρείας ή ειδικού προς τούτο εντεταλμένου της. Ο κάθε συμμετέχων φέρει έναν μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθεί ένας νικητής και ένας αναπληρωτής νικητής. Μετά την ανάδειξη των νικητών οι συμμετοχές διαγράφονται. 
 6. Mετά την κλήρωση ο νικητής θα ενημερωθεί άμεσα για το δώρο που κέρδισε με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα ζητούνται από τον νικητή τα πλήρη στοιχεία του προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του, με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης,το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της Διοργανώτριας Εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.  
 7. Οι συμμετέχοντες συναινούν στην δημοσίευση του ονόματός τους στην ιστοσελίδα του Τaλκ και στη σελίδα του Τaλκ στο facebook και στην ενημέρωση του Crystal Mountain εφόσον είναι μεταξύ των νικητών. 
 8. Οι νικητές αναλαμβάνουν αποκλειστικά την ευθύνη και τον έγκαιρο προγραμματισμό για τη διευθέτηση των λεπτομερειών χρήσης των δώρων τους. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαθέσει κατά τη διακριτική της ευχέρεια δώρα που δεν αναζητήθηκαν και / ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές, σύμφωνα με τις παραπάνω διαδικασίες και προϋποθέσεις, οπότε και απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στους αντίστοιχους νικητές.
 9. Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό, μέσω της ιστοσελίδας της.
 10. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος.

One Response

 1. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ Ιούνιος 4, 2019