ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΝΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΣΤΟ APOLLONION PALACE ΣΤΗ ΣΥΡΟ

OUTSIDE 1Το Τaλκ και το ξενοδοχείο Apollonion Palace στη Σύρο διοργανώνουν διαγωνισμό που προσφέρει σε έναν τυχερό αναγνώστη της ιστοσελίδας μας δωρεάν διαμονή 3 ημερών (δύο διανυκτερεύσεις) σε δίκλινο δωμάτιο με υπέροχη θέα στη θάλασσα (κατόπιν διαθεσιμότητας). Αναλυτικότερα προσφέρονται:

 • Early check in
 • Welcome (Συριανό λουκούμι και χαλβαδοπιτάκι)
 • Ελληνικό Πρωινό
 • Late checkout
 • Ενοικίαση αυτοκινήτου σε προνομιακή τιμή (Δεν συμπεριλαμβάνεται στο δώρο)

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να κάνετε like στις σελίδες του Τaλκ και του Apollonion Palace στο facebook εδώ  και εδώ αντίστοιχα, εφόσον το χρησιμοποιείτε, και να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά!

Εγγραφή στο newsletter του Τaλκ εδώ.

Ο διαγωνισμός θα λήξει την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018 στις 12 το βράδυ και η σχετική με αυτόν κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα στα γραφεία του Τaλκ στο Νέο Ψυχικό. Ο νικητής θα πρέπει να επικοινωνήσει με τη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου για την επιβεβαίωση της κράτησης. Η εξαργύρωση του δώρου θα πρέπει να γίνει μόνο από το νικητή και μέχρι 31/05/2018 ή  από 1/10 έως 31/10/2018. Από τις ημερομηνίες εξαιρούνται η περίοδος του Πάσχα και του Αγίου Πνεύματος.

OUTSIDE 5

Το ξενοδοχείο Απολλώνειον palace στεγάζεται σε νεοκλασικό διατηρητέο κτίριο του 19ου αιώνα το οποίο αναπαλαιώθηκε εκ θεμελίων το 2009 σε πλήρη αποκατάσταση της αρχικής αρχιτεκτονικής του μορφής. Είναι οικοδομημένο σε πέντε επίπεδα, με τα θεμέλια του να βρίσκονται μέσα στη θάλασσα.

Δεσπόζει στον κόλπο του Αγίου Νικολάου στην περιοχή «Βαπόρια», με κύρια είσοδο από την αριστοκρατική οδό Απόλλωνος. Βρίσκεται λίγα μέτρα, από τον επιβλητικό Ναό του Αγίου Νικολάου, προστάτη και πολιούχου της Ερμούπολης, το Θέατρο Απόλλων και το ξακουστό έργο του Τσίλλερ, Δημαρχείο της Ερμούπολης.

HONEYMOON SUITE 302-1

Τον περασμένο αιώνα υπήρξε κατοικία επιφανών Συριανών, ενώ το 1996 το αγόρασε ο πλοίαρχος Ε.Ν Εμμανουήλ Χάλαρης ιδιοκτήτης της «Ξενοδοχεία Χάλαρης Α.Ε», ο οποίος μη φειδόμενος κόπων και εξόδων χάρισε στην Ερμούπολη το μοναδικό Ξενοδοχείο 5 αστέρων, κάτι που έλειπε από το νησί, από τότε που κατεδαφίστηκε το «Ξενοδοχείο Γαλλία» στην πλατεία Μιαούλη, όπου παραθέριζε ο Βασιλιάς Όθων.

Η μεγαλοπρεπής βεράντα στην ανατολική όψη του κτιρίου κατάλληλη για γάμους, δεξιώσεις, ουζάκι και ρεμβασμό στο σεληνόφως, καθώς και η μικρότερη σε μέγεθος βεράντα με πρόσβαση στη θάλασσα για μπάνιο, δίνουν την αίσθηση της απόλυτης χαλάρωσης.

BALKONY 1

Η αισθητική του κτιρίου είναι βασισμένη στον νεοκλασικό χαρακτήρα της Ερμούπολης. Η αρχιτέκτονας εσωτερικών χώρων και διακόσμησης κα. Πηνελόπη Ασλάνογλου που επιμελήθηκε τη διακόσμηση και μελέτη του ξενοδοχείου φρόντισε ο εσωτερικός διάκοσμος να γίνει σε απαλούς, ρομαντικούς χρωματισμούς με στοιχεία που να αποπνέουν την παλιά αίγλη των αρχοντικών σπιτιών.

logo


Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού 

 1. Η ΤΑΛΚ ΕΚΔΟΤΙΚΗ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ (εφεξής «Διοργανώτρια Εταιρεία») και το Απολλώνειον palace διεξάγουν διαγωνισμό εκ του ένας επισκέπτης της ιστοσελίδας www.talcmag.gr θα κερδίσει 2 δωρεάν διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο.  Η εξαργύρωση του δώρου θα πρέπει να γίνει μόνο από το νικητή και μέχρι 31/05/2018 ή  από 1/10 έως 31/10/2018. Από τις ημερομηνίες εξαιρούνται η περίοδος του Πάσχα και του Αγίου Πνεύματος. 
 2. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην Διοργανώτρια Εταιρεία, καθώς και των συζύγων και συγγενών τους Α’ και Β΄ βαθμού, που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας.
 3. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, ημερομηνία γέννησης, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
 4. Ο διαγωνισμός λήγει στις 12 το βράδυ της Τετάρτης 28.3.2018. Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού, καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή.
 5. Η σχετική με το Διαγωνισμό κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Διοργανώτριας Εταιρείας την επόμενη ημέρα, μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org, με χρήση σχετικού αρχείου στο οποίο θα περιληφθούν τα ονόματα των συμμετεχόντων, παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της Διοργανώτριας Εταιρείας ή ειδικού προς τούτο εντεταλμένου της. Ο κάθε συμμετέχων φέρει έναν μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθεί ένας νικητής και ένας αναπληρωτής νικητής. 
 6. Mετά την κλήρωση ο νικητής θα ενημερωθεί άμεσα για το δώρο που κέρδισε με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα ζητούνται από τον νικητή τα πλήρη στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, πλήρης διεύθυνση,κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου του, με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας. Αν διαπιστωθεί ότι κάποιος νικητής έχει δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή. Επίσης,το δώρο θα μεταβιβαστεί σε αναπληρωματικό νικητή σε περίπτωση αδυναμίας της Διοργανώτριας Εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή μετά δύο ημέρες από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
 7. Οι συμμετέχοντες συναινούν στην δημοσίευση του ονόματός τους στην ιστοσελίδα του Τaλκ και στη σελίδα του Τaλκ στο facebook εφόσον είναι μεταξύ των νικητών.
 8. Οι νικητές αναλαμβάνουν αποκλειστικά την ευθύνη και τον έγκαιρο προγραμματισμό για τη διευθέτηση των λεπτομερειών χρήσης των δώρων τους. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαθέσει κατά τη διακριτική της ευχέρεια δώρα που δεν αναζητήθηκαν και / ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές, σύμφωνα με τις παραπάνω διαδικασίες και προϋποθέσεις, οπότε και απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στους αντίστοιχους νικητές.
 9. Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό, μέσω της ιστοσελίδας της.
 10. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος.

8 Σχόλια

 1. Ιωάννης Μάρτιος 14, 2018
 2. ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΛΑΚΗ Μάρτιος 14, 2018
 3. ΗΛΙΑΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ Μάρτιος 14, 2018
 4. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΤΣΩΝΑ Μάρτιος 13, 2018
 5. Μαρία Μάρτιος 13, 2018
 6. ΙΩΑΝΝΑ ΓΙΩΤΗ Μάρτιος 12, 2018
 7. panagiotis liapis Μάρτιος 12, 2018
 8. Ράνια Καταρτζή Μάρτιος 12, 2018