ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ «ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ» ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΔΙΟ

apla_kai_diaforetika_cvr-frontΤο Taλκ και οι Εκδόσεις Πεδίο διοργανώνουν νόστιμο διαγωνισμό και χαρίζουν σε 2 τυχερούς το βιβλίο μαγειρικής του Γιώργου Ευγενειάδη Απλά και διαφορετικά, με εικόνες της Δέσποινας Παπαχριστούδη.

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό κάντε like στις σελίδες του Τaλκ και των Εκδόσεων Πεδίο στο facebook εδώ και εδώ αντίστοιχα, εφόσον το χρησιμοποιείτε και συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά!

Ο διαγωνισμός θα λήξει την Κυριακή 2.2.202 τα μεσάνυχτα και η σχετική με αυτόν κλήρωση θα διεξαχθεί την επόμενη ημέρα, στα γραφεία του Τaλκ στο Νέο Ψυχικό. Οι νικητές θα παραλάβουν τα βιβλία τους από το υποκατάστημα των Εκδόσεων Πεδίο στη Στοά του Βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5, Αθήνα, Τηλ. 210 – 3390204, ενώ εάν είναι από την επαρχία, τo βιβλίο θα τους αποσταλεί ταχυδρομικά. 

Clipboard01Απλά και διαφορετικά

Πόσοι από εµάς έχουµε βρεθεί στη θέση να διαβάζουµε µια συνταγή, να βλέπουµε τη φωτογραφία του τελικού αποτελέσµατός της, αλλά να µας δυσκολεύει η εκτέλεσή της; Πώς οι µαθητές ενός δηµόσιου ειδικού σχολείου µπορούν να αποτελέσουν έµπνευση για µια διαφορετική παρουσίαση και ευκολότερη πρόσληψη της κάθε συνταγής; Χρησιµοποιώντας απλά καθηµερινά υλικά, µέσα από µια διαφορετική προσέγγιση και χωρίς ζυγαριά, καταλήγουµε στο τελικό αποτέλεσµα εύγευστα, γλυκά και διασκεδαστικά!

apla_kai_diaforetika4

Απ λά και Διαφορετικά – δοκιµάστε το!

apla-kai-diaforetika-giorgos-eygeneiades-cooking-book-1

Ο Γιώργος Ευγενειάδης γεννήθηκε στις Σέρρες και µεγάλωσε στο Σιδηρόκαστρο και στη Βυρώνεια Σερρών. Τις παιδικές του αναµνήσεις συντρο­φεύουν µυρωδιές και εικόνες από το µπα­­­κάλικο του παππού του Γιώργου Κάν­δραλη, καθώς και µαγειρέµατα και γεύσεις της γιαγιάς Τασούλας και της θείας ∆έσποινας. Όλα αυτά συνοδεύονταν από χρώµατα και αρώµατα της ελληνικής επαρχίας. Με επιρροές από τον πατέρα του Νίκο Ευγενειάδη, καθηγητή ∆ευτεροβάθµιας Εκπαίδευσης, και τον θείο του Στέλιο Ζώτη, καθηγητή Τριτοβάθµιας Εκπαίδευσης, από µικρή ηλικία συνειδητοποίησε τη µαγεία αυτού του επαγγέλµατος και τη δυνατότητα του παιδαγωγού να αλλάξει και να καθοδηγήσει τη ζωή των µαθητών του. Σπούδασε συνειδητά Τεχνολογία & Επιστήµη των Τροφίµων, αλλά στην πορεία της επαγγελµατικής του αναζήτησης θέλησε να γεφυρώσει τις γνώσεις του µε την εκπαίδευση και την επαγγελµατική κατάρτιση. Ολοκλήρωσε σχεδόν παράλληλα δύο µεταπτυχιακά προγράµµατα, ένα στη ∆ιασφάλιση Ποιότητας των Τροφίµων και ένα στην Ειδική Εκπαίδευση Ατόµων µε Αναπηρία και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες. Γνωρίζει την Ελληνική Νοηµατική Γλώσσα και τη γραφή Braille. Χαµόγελα, αυθορµητισµός, άµεση επικοινωνία, δράσεις, ξεγνοιασιά ήταν µερικά από τα στοιχεία που τον µάγεψαν στην Ειδική Εκπαίδευση. Εργάζεται στη ∆ηµόσια Ειδική Εκπαίδευση καθώς και στην Κατάρτιση Ενηλίκων, λέγοντας «Εύγε … στη Διαφορετικότητα» και στις καινοτόµες δράσεις της, και προβάλλοντας µια άλλη πλευρά της.

Εκδόσεις Πεδίο 
Συντ. Δαβάκη 10 & Μυλοποτάμου, 11526, Αθήνα
Τηλ.: 210 3390204-5-6 • Fax: 210 3390209
www.pediobooks.gr • [email protected] 
 
Κεντρική διάθεση-βιβλιοπωλείο 
Στοά του Βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5, 10564, Αθήνα
Τηλ.: 210 3229620 • Fax: 210 3390209  
 

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  1. Η ΤΑΛΚ ΕΚΔΟΤΙΚΗ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ (εφεξής «Διοργανώτρια Εταιρεία») και οι Εκδόσεις Πεδίο διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 2 τυχεροί θα κερδίσουν το βιβλίο «Απλά και διαφορετικά». 
  2. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην Διοργανώτρια Εταιρεία και στις Εκδόσεις Πεδίο, καθώς και των συζύγων και συγγενών τους Α’ και Β΄ βαθμού, που θα αποστείλει τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας.
  3. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, ημερομηνία γέννησης, πόλη), μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  4. Ο διαγωνισμός λήγει την Κυριακή 2.2.2020 στις 12 το βράδυ. Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά την πάροδο της ημερομηνίας λήξης του διαγωνισμού, καμία συμμετοχή δε θα γίνεται δεκτή.
  5. Η σχετική με το Διαγωνισμό κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Διοργανώτριας Εταιρείας την επόμενη ημέρα μέσω του ηλεκτρονικού προγράμματος τυχαίας επιλογής αριθμών, που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.randomizer.org, με χρήση σχετικού αρχείου στο οποίο θα περιληφθούν τα ονόματα των συμμετεχόντων, παρουσία του νομίμου εκπροσώπου της Διοργανώτριας Εταιρείας ή ειδικού προς τούτο εντεταλμένου της. Ο κάθε συμμετέχων φέρει έναν μοναδικό αύξοντα αριθμό, που λαμβάνει αυτόματα μετά την υποβολή της συμμετοχής του. Θα κληρωθούν 2 νικητές και 2 αναπληρωματικοί νικητές. 
  6. Mετά την κλήρωση οι νικητές θα ενημερωθούν άμεσα για το δώρο που κέρδισαν με τηλεφωνική κλήση ή αποστολή e-mail στον αριθμό και την ηλεκτρονική διεύθυνση που θα έχουν συμπληρώσει. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα ζητούνται από τον νικητή τα πλήρη στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, πλήρης διεύθυνση, κ.λ.π.) προκειμένου να μπορεί να διαπιστωθεί η ταυτοπροσωπία κατά την παραλαβή του δώρου τους, με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας. Αν διαπιστωθεί ότι ο νικητής ή οι νικητές έχουν δώσει μη έγκυρα στοιχεία, ή ότι η συμμετοχή τους δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, το δώρο ή τα δώρα θα μεταβιβαστούν στον αναπληρωματικό ή στους αναπληρωματικούς νικητές. Επίσης,τα δώρα θα μεταβιβαστούν στον αναπληρωματικό ή στους αναπληρωματικούς νικητές σε περίπτωση αδυναμίας της Διοργανώτριας Εταιρείας να επικοινωνήσει με τον νικητή ή τους νικητές, μετά τρία 24ωρα από τη διεξαγωγή της κλήρωσης.
  7. Οι νικητές αναλαμβάνουν αποκλειστικά την ευθύνη και τον έγκαιρο προγραμματισμό για τη διευθέτηση των λεπτομερειών χρήσης των δώρων τους. Η παραλαβή των βιβλίων γίνεται από το υποκατάστημα των Εκδόσεων Πεδίο στη Στοά του Βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5, Αθήνα, ενώ εάν ο νικητής ή οι νικητές είναι από την επαρχία,το βιβλίο θα τους αποσταλεί. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαθέσει κατά τη διακριτική της ευχέρεια δώρα που δεν αναζητήθηκαν και / ή δεν παραλήφθηκαν έγκαιρα από τους νικητές, σύμφωνα με τις παραπάνω διαδικασίες και προϋποθέσεις, οπότε και απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στους αντίστοιχους νικητές. 
  8. Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό, μέσω της ιστοσελίδας της.
  9. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά ρητή και ανεπιφύλακτη συναίνεση και αποδοχή όλων ανεξαιρέτως των όρων του διαγωνισμού εκ μέρους του συμμετέχοντος.