ΝΕΑ ΣΠΙΤΙΚΗ ΧΟΡΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΦΥΛΛΟ ΟΛΙΚΗΣ ΑΛΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΖΥΜΗ!


H Χρυσή Ζύμη καινοτομεί για μία ακόμη φορά, μένοντας πιστή στην αξία των γνήσιων σπιτικών γεύσεων, και δημιουργεί τη νέα Σπιτική Χορτόπιτα με φύλλο Ολικής Άλεσης.

Μία πίτα με χωριάτικο, τραγανό φύλλο ζυμωμένο με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και με αλεύρι από ολόκληρο τον καρπό του σιταριού. Στην γέμιση το κρίταμο με τα γνωστά πολύτιμά χαρακτηριστικά του συνδυάζεται με το σπανάκι, το στραγγιστό γιαούρτι, τη φέτα και τα αυγά ελευθέρας βοσκής, δίνοντας ένα γευστικό αποτέλεσμα που θα ενθουσιάσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Βάλτε τη Σπιτική Χορτόπιτα Ολικής Άλεσης στον φούρνο και το σπίτι θα γεμίσει με υπέροχες μυρωδιές που θα συντροφεύουν στιγμές απόλαυσης και ζεστασιάς με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Η νέα Σπιτική Χορτόπιτα με φύλλο Ολικής Άλεσης αποτελεί μία πρόταση υψηλής διατροφικής αξίας που προσφέρει όλη τη νοστιμιά της πίτας και όλα τα οφέλη της Ολικής Άλεσης. Στην ίδια σειρά,  δοκιμάστε και τη μοναδική Σπιτική Τυρόπιτα Ολικής Άλεσης με μυζήθρα, φέτα και εκλεκτό γιαούρτι ή ετοιμάστε τις δικές σας δημιουργίες με το Χωριάτικο Φύλλο Ολικής Άλεσης!

Χορτόπιτα

STRIFTARI | TYRIXZ FILO OLIKIS ALESIS 700G

www.xrisizimi.gr   |   fb/xrisizimi   |   Instagram/xrisizimi         

LOGO XZ den etixe petixe with shadow

Leave a Reply