ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ|ADELCO KIDS ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ

Μπερδεμένα μαλλιά, κόμποι,  γρίνια, δάκρυα… Τέλος! Με τα νέα προϊόντα Adelco Kids!

Adelco Kids Κρέμα μαλλιών (150 ml)

Η απαλή σύνθεση με υπέροχο άρωμα φρεσκάδας και πανθενόλη προστατεύει, ενυδατώνει φυσικά και  φροντίζει τα μαλλιά και τα αφήνει απαλά, ευκολοχτένιστα και λαμπερά. Χαρίζει τέλεια υφή χωρίς να τα βαραίνει! 

Πώς να το χρησιμοποιείς: Ονειρεύεσαι τα μαλλιά σου απαλά και να χτενίζονται εύκολα; Πάρε το μπουκάλι μετά το λούσιμο και άπλωσε  στα νωπά μαλλιά σου τη κρέμα μαλλιών. Ξέβγαλε καλά και σκούπισε τα με πετσέτα.  Χτένισε και θα δεις! Διασκέδασε με το ευκολότερο χτένισμα που έκανες ποτέ! Τα μαλλιά σου θα είναι απαλά, λεία και λαμπερά!

Adelco KidsS un-Spray για εύκολο χτένισμα (200 ml)

Όχι πια κόμποι και προστασία από τον ήλιο. Ξεμπερδεύει τα μαλλιά ανώδυνα στη στιγμή (δεν ξεβγάζεται). Ενυδατώνει φυσικά και προστατεύει, χάρη στη σύνθεσή του με πανθενολη, χαμομήλι, αλόη και πράσινο τσάι. 

Πώς να το χρησιμοποιείς: Ονειρεύεσαι τα μαλλιά σου απαλά και να χτενίζονται εύκολα;  Πάρε το μπουκάλι και ψέκασε τα νωπά η τα στεγνά μαλλιά σου, πριν και μετά το μπάνιο με το μαλακτικό νερό. Χτένισε και θα δεις! Διασκέδασε με το ευκολότερο χτένισμα που έκανες ποτέ!

www.adelco.gr

Leave a Reply