ΣΧΟΛΙΚΟ BAZAAR ΑΠΟ ΤΟ «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Το Χαμόγελο του Παιδιού

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» μας προσκαλεί στo σχολικό του bazaar στο Μετρό του Συντάγματος από την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, από τις 09:00 έως τις 21:00.  Το «Χαμόγελο του Παιδιού» υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά με μια μεγάλη συλλογή από τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής, σχολικά ημερολόγια, μολύβια, γόμες, στυλό, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, μολυβοθήκες, σχολικές τσάντες και άλλα είδη ελληνικής κατασκευής εξαιρετικής ποιότητας, φιλικά προς το περιβάλλον και σε προσιτές τιμές.

Αποκτώντας τα είδη του οργανισμού, συμμετέχετε ενεργά στην προσπάθεια που καταβάλλει το «Χαμόγελο του Παιδιού» για να συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί θύμα βίας, δίπλα σε κάθε παιδί θύμα εξαφάνισης, δίπλα σε κάθε παιδί με προβλήματα υγείας και δίπλα σε κάθε παιδί που βρίσκεται ή απειλείται να βρεθεί σε κατάσταση φτώχειας προσφέροντας σταθερές και ποιοτικές υπηρεσίες, καθημερινά και πανελλαδικά.

Και αν δεν καταφέρετε να βρεθείτε εκεί, μπορείτε να προμηθευτείτε τα σχολικά είδη:

  • Athens Metro Mall – Άγιος Δημήτριος: 7-9 Σεπτεμβρίου, ώρες καταστημάτων
  • Golden Hall – Μαρούσι: 8-16 Σεπτεμβρίου, ώρες καταστημάτων
  • από το e-shop του οργανισμού στο https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/scholika/

Επισκεφτείτε το event στο facebook: https://www.facebook.com/hamogelo.org/photos/gm.2081920572037229/1599424506776936/?type=3&theater

Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά!