ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

Στη ζωή μας είναι φυσικό να βιώνουμε και αρνητικά συναισθήματα, όπως είναι απόλυτα φυσικό να συναντούμε αρνητικούς ανθρώπους. Το ζητούμενο είναι να μάθουμε πώς να τα διαχειριζόμαστε όλα αυτά και πώς, τελικά, να βελτιώνουμε την καθημερινότητά μας.

Το Believe in You προσφέρει δύο σεμινάρια σχετικά με τη διαχείριση αρνητικών συναισθημάτων και ανθρώπων. Στο σεμινάριο «Διαχείριση Αρνητικών Συναισθημάτων» θα μάθουμε πώς να οριοθετήσουμε την επίδραση των αρνητικών συναισθημάτων στη διάθεση και τη ζωή μας γενικότερα, πώς να ελέγχουμε το θυμό και τις αντιδράσεις μας, αλλά και τα διάφορα αισθήματα απογοήτευσης και απόρριψης, πώς να χειριζόμαστε τη ζήλια και πώς θα διατηρούμε την ψυχραιμία και την ηρεμία μας σε αρνητικές καταστάσεις.

Στο σεμινάριο «Διαχείριση Αρνητικών Ανθρώπων» στόχος είναι να μάθουμε πώς να περιορίζουμε την επίδραση των αρνητικών ανθρώπων στη ζωή μας, πώς να διαχειριζόμαστε τις συγκρούσεις μαζί τους και πώς να διατηρήσουμε  την αισιοδοξία μας, ώστε να κρατήσουμε το χαμόγελο στα χείλη μας! Το κάθε ένα από τα σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν θα έχει τρίωρη διάρκεια.

Το Believe In You αποτελεί μια δράση του περιοδικού flowmagazine.gr που έχει ως στόχο τη βελτίωση της ψυχολογίας, καθώς και την ενδυνάμωση των ανθρώπων για να υλοποιήσουν τα όνειρά τους. Για να συμβάλλει σε αυτό, θέλει να προσφέρει γνώση, μέσα από εκπαίδευση, από ειδικούς διαφόρων τομέων.

Το flowmagazine.gr είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό που βασίζεται στην ιδέα να προβάλλεται μια θετική στάση ζωής. Το περιεχόμενό του είναι ποικίλης ύλης, περιλαμβάνοντας τομείς όπως Πολιτισμός, Περιβάλλον, Ποιότητα Ζωής και Προσωπική Ανάπτυξη.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ:

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015 (Διαχείριση αρνητικών συναισθημάτων)

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015 (Διαχείριση αρνητικών ανθρώπων)

Εισηγήτρια θα είναι η κα Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και Εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και επικοινωνίας.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται τις ώρες 12.00-15.00 στις εγκαταστάσεις της Oriflame, στο Μαρούσι.

Το κόστος ανά άτομο είναι 30€ ανά σεμινάριο. Ισχύει πακέτο προσφοράς που ανέρχεται στην τιμή των 40 ευρώ για την παρακολούθηση και των δύο σεμιναρίων. 

Δηλώστε συμμετοχή στη φόρμα που θα βρείτε εδώ

 seminaria oriflame

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τόπος διεξαγωγής: Oriflame, Κηφισίας 69, Μαρούσι

Ώρα προσέλευσης: 11.30 π.μ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2106128281, 6974781051

Leave a Reply