ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ YOGA ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ

Η 3μερη εκπαίδευση Rainbow Kids Yoga είναι ένα εντατικό και πρακτικό πρόγραμμα που οδηγεί στην απόκτηση διπλώματος. Ασκηθείτε και μάθετε να διδάσκετε γιόγκα, γελώντας, τραγουδώντας, χορεύοντας και παίζοντας! Συμμετέχετε σε ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα με παιχνίδια δράσης, θεωρία και πρακτική. Μάθετε πώς να δημιουργείτε αυθεντικές και διασκεδαστικές γιογκικές εμπειρίες σε παιδιά κάθε ηλικίας, οπουδήποτε στον κόσμο.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε οποιονδήποτε λατρεύει να δουλεύει με παιδιά και αγαπάει τη γιόγκα. Απευθύνεται σε δασκάλους γιόγκα ως πρόγραμμα ειδίκευσης αλλά και σε παιδαγωγούς οι οποίοι ευελπιστούν να μεταδώσουν τα οφέλη της γιόγκα μέσα από τις τάξεις τους. Είναι επίσης εξαιρετικό για γονείς που επιθυμούν να βρουν νέους τρόπους σύνδεσης με τα παιδιά και την οικογένεια τους και να μοιραστούν μία διασκεδαστική, μη ανταγωνιστική και κυρίως ωφέλιμη κινητική δραστηριότητα. Μπορεί ακόμη να το παρακολουθήσει οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να επεκτείνει μία συναφή επαγγελματική δραστηριότητα, ή ακόμη και να ξεκινήσει μία νέα! Δεν χρειάζεται να είναι κανείς δάσκαλος γιόγκα για να παρακολουθήσει την εκπαίδευση. Παρόλα αυτά, μόνο πιστοποιημένοι δάσκαλοι μπορούν να κάνουν χρήση των credits* της Yoga Alliance. Εμπνευστής του προγράμματος είναι ο Gopala, ενώ διδάσκει η Cayetana Rodenas, ειδικευμένη RKY δασκάλα από τη Μαδρίτη.

Η θεωρητική θεματολογία περιλαμβάνει:
• Ροή τάξης, ανάλογη των ηλικιών
• Διαχείριση τάξης
• Γιόγκα για παιδιά με ειδικές ανάγκες
• Παιδική ανάπτυξη
• Η διδασκαλία της γιόγκα ως εργασία
• Marketing
• και άλλα…

Στην εκπαίδευση θα μάθετε:
• Περισσότερες από 350 στάσεις της γιόγκα για παιδιά
• Δημιουργικά γιογκικά παιχνίδια
• Αναπνευστικά και διαλογιστικά παιχνίδια
• Χαλάρωση με καθοδηγούμενο οραματισμό
• Βασικά ακροβατικά σε ζευγάρια
• Γιόγκα σε ζευγάρια (partner & community yoga) για παιδιά και εφήβους
• Thai massage

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου παρέχεται:
• Πιστοποίηση: Rainbow Kids Yoga Certificate
• Σημειώσεις: RKY Renowned Manual (420+ σελίδες όλων των στάσεων με φωτογραφίες, περισσότερες από 75 θεματικές ιδέες για τάξεις, λεπτομερές πλάνο τάξης, 125 γιογκικά παιχνίδια και πολλά περισσότερα)
• Εγγραφή και ανάρτησή σας στο website της RKY

Εκπαιδεύτρια: Cayetana Rodenas – Senior RKY trainer
Η Cayetana Rodenas γεννήθηκε στη Μαδρίτη στην Ισπανία και είναι πιστοποιημένη δασκάλα Rainbow Kids Yoga. Έχει σπουδάσει θέατρο, τραγούδι και χορό και σήμερα χρησιμοποιεί όλες τις γνώσεις της όταν διδάσκει παιδιά και ενήλικες. Εργάστηκε ως δασκάλα για μερικά χρόνια, πριν η Yoga μπει στη ζωή της όταν ζούσε στην Αυστραλία, όπου γεννήθηκε και η κόρη της, Lua. Ολοκλήρωσε την εκπαίδευση στη Yoga στη Μελβούρνη και αποφάσισε ότι ήθελε να φέρει σε όλα τα παιδιά τη χαρά και τα οφέλη από τη Yoga! Ολοκλήρωσε το σεμινάριο για καθηγητές YogaKids με τη Marsha Wenig και το πρόγραμμα The Radiant Child Yoga με τη Shakta Kaur Khalsa. Μετακόμισε πίσω στη Μαδρίτη και άνοιξε το δικό της στούντιο Yoga & Τέχνης, όπου και συνέχισε τη διδασκαλία και την εκπαίδευση για παιδιά και ενήλικες. Γνώρισε τον Gopala, ιδρυτή του Rainbow Kids Yoga, στο στούντιό της και ολοκληρώνοντας την εκπαίδευση του Rainbow Kids, άρχισε να διδάσκει σε όλη την Ευρώπη.

“Όλοι οι εκπληκτικοί δάσκαλοι μας, έχουν επιλεχθεί προσωπικά από εμένα, όχι μόνο με κριτήριο την εμπειρία τους (αν και όλοι έχουν αρκετή, είναι ιδιοκτήτες στούντιο γιόγκα, και διευθύνουν εκπαιδευτικά προγράμματα οι ίδιοι) αλλά κυρίως λόγω των εξαιρετικών προσωπικοτήτων τους, που αποτελούν πηγή έμπνευσης! Η διαδικασία πιστοποίησης τους ως εκπαιδευτές Rainbow Kids Yoga, συμπεριλαμβάνει την εμπλοκή τους ως βοηθοί δασκάλου σε πολλά από τα εκπαιδευτικά προγράμματα που δίνω καθώς επίσης και πολλές εβδομάδες προσωπικής διδασκαλίας. Το μυαλό της Cayetana δεν σταματά ποτέ να σκέφτεται και να επινοεί… είναι σαν μία μικρή, δυνατή μπάλα φωτιάς, η οποία θα φωτίσει την καρδιά σας, θα λαμπρύνει την ζωή σας και θα κάνει κάθε παιδί και γονιό σε αυτή την τάξη να λάμψει με χαρά!” – Gopala, ιδρυτής της Rainbow Kids Yoga.

Πότε: 1-3/5/2015
Ώρα: 9.00-18.00
Κόστος: 450 € (μέχρι 30/4/2015), 530 € (από 30/4/2015 και μετά)
Πληροφορίες-εγγραφές: info@rainbowkidsyoga.netwww.rainbowkidsyoga.net

Πολιτική επιστροφών: Ακυρώσεις που θα πραγματοποιηθούν περισσότερο από 21 ημέρες πριν από την ημερομηνία έναρξης δεν θα επιβαρυνθούν με ακυρωτικά και θα υπάρχει πλήρη επιστροφή. Ακυρώσεις μεταξύ 8-21 ημερών πριν την έναρξη, θα επιβαρυνθούν με 50€ ακυρωτικά. Ακυρώσεις τελευταίας στιγμής 0-7 ημέρες πριν την έναρξη θα επιφέρουν ακυρωτικά της τάξης του 50%.

*Credits 28 ωρών, Πιστοποίηση Διπλώματος: Rainbow Kids Yoga Teacher Training, από το NYSY Studios. Αναγνωρισμένο από τη Yoga Alliance UK.

11084291_350512748485589_6128257510307767208_n

Family Yoga Class!

Μία γιορτή για παιδιά με φιλανθρωπικό χαρακτήρα!
Ανοιχτό σε όλα τα παιδιά ηλικίας 3-9 ετών με τη συνοδεία γονιού ή ενήλικα. Ελάτε για μία συναρπαστική τάξη μίας ώρας, γεμάτη γιογκικές στάσεις, παιχνίδια και περιπέτεια.
Φορέστε άνετα ρούχα με τα οποία μπορείτε να κινηθείτε εύκολα. Ποτέ άλλοτε η Γιόγκα δεν ήταν τόσο διασκεδαστική!
Πότε: Σάββατο 2/5/2015, 16.30-17.30
Κόστος: 10 € (προτεινόμενη εισφορά ανά οικογένεια)
Οι εισφορές θα προσφερθούν σε παιδάκια που έχουν ανάγκη.
Εάν δεν παρακολουθείτε την εκπαίδευση 3 ημερών, αλλά θέλετε να συμμετέχετε στο Family Yoga class, παρακαλούμε κρατήστε θέση εκ των προτέρων στο info@rainbowkidsyoga.net.

Leave a Reply