ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΩ…

Όταν μεγαλώσω… θα γίνω γιατρός, χορεύτρια, ηθοποιός, δασκάλα, βοσκός, δικηγόρος, μπασκετμπολίστας, πρέσβης…! 

Σαράντα διαφορετικά παιδιά, ηλικίας από 6 έως 10 χρόνων, από όλη την Ελλάδα μοιράζονται μαζί μας, μέσα από την νέα εκπομπή της ΝΕΡΙΤ, τα όνειρά τους για το μέλλον, αναδεικνύοντας την ενστικτώδη ελπίδα, την πηγαία και παρορμητική φαντασία! Περιφρονώντας άθελα τους την κοινή λογική του ενήλικου κόσμου – αφού δεν ανήκουν σε αυτόν – μας αποκαλύπτουν τι θα γίνουν όταν μεγαλώσουν αλλά και τι είναι αυτό που τα παρακινεί και τα γοητεύει και τα κάνει να ονειρεύονται το μακρινό μέλλον. Μέσα μόλις σε 2’, μας ταξιδεύουν στο δικό τους κόσμο, μας διηγούνται τη ζωή τους και μας σχολιάζουν τον τόπο τους μέσα από αυθόρμητες απαντήσεις, γεμάτες χιούμορ και παιδική αθωότητα!

Η εκπομπή ταξιδεύει στα μεγάλα αστικά κέντρα αλλά και σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας μας όπου όλα τα παιδιά μεγαλώνουν, ονειρεύονται και κάνουν σχέδια για το τι θα γίνουν όταν μεγαλώσουν… δημιουργώντας ταυτόχρονα ένα αισιόδοξο ψηφιδωτό για το μέλλον της χώρας.

Την πρωτότυπη μουσική της εκπομπής υπογράφει ο Νίκος Κυπουργός.

Η εκπομπή προβάλλεται καθημερινά εμβόλιμα στο πρόγραμμα της ΝΕΡΙΤ.

Δείτε όλα τα επεισόδια εδώ: http://webtv.nerit.gr/category/katigories/paidika/ και μάθετε τα πάντα για την εκπομπή εδώ: https://www.facebook.com/otanmegaloso.tvshow

Συντελεστές:

Concept, έρευνα: Δώρα Μασκλαβάνου
Σκηνοθεσία: Δώρα Μασκλαβάνου Γρηγόρης Ρέντης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Claudio Βolivar, Γιώργος Καρβέλας
Πρωτότυπη μουσική: Νίκος Κυπουργός
Εκτέλεση παραγωγής: Heretic Creative Producers (www.heretic.gr)
Παραγωγοί: Γιώργος Καρναβάς & Κωνσταντίνος Κοντοβράκης 

Leave a Reply