ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ PRAKTIKER

Εντοπίστε τα Προϊόντα που θα σας ζεστάνουν, ανάμεσα σε μια ποικιλία συσκευών θέρμανσης, μονωτικών υλικών, λευκών ειδών, χαλιών, εργαλείων και αξεσουάρ, όπως:

  • Ηλεκτρικά Σώματα: Αερόθερμα, Κονβέρτορες, Θερμοπομπούς και πάνελ καλοριφέρ
  • Σόμπες-Θερμάστρες: Σόμπες Ξύλου και Σόμπες Pellet, Θερμάστρες Αλογόνου & Χαλαζία, Σόμπες Υγραερίου & Kerosun
  • Κλιματιστικά τελευταίας τεχνολογίας
  • Πρωτότυπα Αξεσουάρ Θέρμανσης: σκούπες στάχτης, καλύμματα για το τζάκι κ.α.
  • Απαραίτητη Καύσιμη Ύλη
  • Χρήσιμη Αφύγρανση-Μόνωση
  • Αλυσοπρίονα & Αξεσουάρ και
  • Όμορφα Χαλιά & Κουβέρτες

Και μη ξεχνάτε τη δυνατότητα άμεσων και άνετων αγορών, με τις σταθερές, Υπηρεσίες Θέρμανσης που προσφέρουν τα Praktiker αποκλειστικά στους πελάτες τους σε όλη τη χώρα, με: Δωρεάν Μεταφορά σε αγορές ειδών θέρμανσης άνω των €149 (ισχύει έως 31/12/2016) και Προνομιακό Πρόγραμμα Άτοκων Δόσεων, μέσω της πιστωτικής σας κάρτας: έως 12 δόσεις για αγορές από €100 μέχρι €500 και έως 24 δόσεις, για αγορές άνω των €500.

Επισκεφθείτε σήμερα τα καταστήματα του δικτύου και το www.praktiker.gr για να επιλέξετε οικονομικές και έξυπνες λύσεις θέρμανσης που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη!

kjk

Λίγα λόγια για την Praktiker HellasH Praktiker Hellas αποτελεί το Νo. 1 Ελληνικό Δίκτυο καταστημάτων DIY & Home Improvement, και βρίσκεται στο πλευρό των Ελλήνων καταναλωτών από το 1991. Είναι μια ελληνική εταιρία, η οποία από τον Απρίλιο του 2014, αποτελεί μέλος της καναδικής Fairfax Financial Holdings Limited. Διαθέτει ένα ταχέως αναπτυσσόμενο e-shop και 15 καταστήματα σε όλη τη χώρα, συνολικής έκτασης 90.000 τ.μ., ενώ προσφέρει 50.000 προϊόντα σε 6.000.000 πελάτες ετησίως. Η εταιρία προσφέρει αξιόπιστα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές, πρωτοποριακές ιδέες και ολοκληρωμένες ιδέες & λύσεις για το σπίτι, τον κήπο, το αυτοκίνητο, τις κατασκευές και τον ελεύθερο χρόνο, καθώς και συμπληρωματικές υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες των πελατών της και ξεπερνούν τις προσδοκίες τους. Σκοπός της Praktiker είναι η άριστη και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση στα 15 καταστήματά της σε όλη την Ελλάδα αλλά και μέσα από το ηλεκτρονικό της κατάστημα. Με εξειδίκευση στον κλάδο των ιδιοκατασκευών (DIY), καθώς είναι η πρώτη εταιρία που εισήγαγε στην ελληνική αγορά τη φιλοσοφία του «φτιάξ’ το μόνος σου», η Praktiker Hellas συνεργάζεται με περισσότερους από 400 προμηθευτές εκ των οποίων το 76% είναι σημαντικές εταιρίες στην Ελλάδα (παραγωγοί ή εισαγωγείς), στηρίζοντας την αγορά και την οικονομία της χώρας.