ΜΠΑΤΖΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΖΥΜΗ: ΜΙΑ ΠΙΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ, ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ!

Κάθε τόπος στην Ελλάδα, έχει μία πίτα χωρίς φύλλο και γι’ αυτό η Χρυσή Ζύμη, αναγνωρίζοντας την αξία της ελληνικής παράδοσης, δημιουργεί για εσάς την Μπατζίνα. Μία πίτα αυθεντική, χωρίς φύλλο, που συναντά κανείς σε κάθε γωνιά της Ελλάδας με την ιδιαίτερη τοπική της ονομασία.

XrisizimiPites

Φτιαγμένη πάντα με την ίδια παραδοσιακή συνταγή, η Μπατζίνα της Χρυσής Ζύμης είναι ένα πλούσιο μείγμα αφράτης ζύμης με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και εκλεκτά υλικά της ελληνικής διατροφής: στραγγιστό γιαούρτι, φέτα και αυγά ελευθέρας βοσκής. Σε δύο υπέροχες γεύσεις, με τυρί & κολοκύθι και με τυρί & σπανάκι, η Μπατζίνα αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την αξία της αυθεντικής σπιτικής απόλαυσης!

Γνωρίστε την Μπατζίνα μέσα από τη νέα, εντυπωσιακή καμπάνια επικοινωνίας που μας ταξιδεύει σε ολόκληρη την Ελλάδα και βρίσκεται ήδη στον αέρα στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο, τα social media και τα πιο αγαπημένα περιοδικά, sites και food blogs. Απολαύστε την σήμερα κιόλας, βάζοντάς την στο φούρνο και αφήστε το σπίτι σας να γεμίσει με υπέροχες μυρωδιές!

Κάθε σπίτι έχει τη δική του Μπατζίνα, από την Χρυσή Ζύμη!

www.xrisizimi.gr   |   fb/xrisizimi   |   Instagram/xrisizimi         

LOGO XZ den etixe petixe with shadow

Leave a Reply