ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ MANUSEPT ΚΑΙ BACILLOL

ManuseptΤα σχολεία ξεκινούν και είναι έτοιμα να γεμίσουν φωνές, γέλια, γνώσεις και παιδικά όνειρα. Μικροί και μεγάλοι μαθητές συναντούν συμμαθητές και δασκάλους και θέλουν να ζήσουν τη νέα σχολική χρονιά όσο πιο ανέμελα γίνεται. Τα αντισηπτικά Manusept Gel και τα απολυμαντικά Bacillol AF για επιφάνειες προστατεύουν υπεύθυνα από τους ιούς και τα βακτήρια του χειμώνα.

Εµπιστευόµαστε µε κλειστά µάτια τo Manusept Gel γιατί:

  • είναι αντισηπτικό µε ευρύ φάσµα δράσης,
  •  εξαλείφει ιούς, βακτήρια και µύκητες,
  • προλαµβάνει κρυολογήµατα, γρίπη, γαστρεντερίτιδα και
  • ενυδατώνει τα χέρια χάρη στους γαλακτοµατοποιητές που περιέχει.

Η πρακτική συσκευασία των 100 ml είναι πάντα στην τσάντα των παιδιών µας, ενώ εκείνη µε την αντλία είναι στην είσοδο του σπιτιού. Το Manusept Gel εξασφαλίζει αντισηψία σε 30 δευτερόλεπτα και µπορεί να εφαρµοστεί οπουδήποτε χωρίς τη χρήση νερού.

Ολοκληρώνουμε την προστασία με το απολυμαντικό επιφανειών Bacillol.

Το Bacillol είναι κατάλληλο για γρήγορη απολύμανση και καθαρισμό επιφανειών και δρα αποτελεσματικά ενάντια σε ιούς και βακτήρια. Χρησιμοποιείται σε χειρουργικές και ιατρικές επιφάνειες και είναι πανεύκολο στη χρήση καθώς διατίθεται σε πρακτικό σπρέι αλλά και σε απολυμαντικά μαντηλάκια.

H συνδυασμένη χρήση του Manusept Gel και του Bacillol δημιουργεί ένα ισχυρό πλέγμα προστασίας από τους ιούς που μας ταλαιπωρούν. Τα βρίσκουμε στα φαρμακεία, τα βάζουμε στις τσάντες των παιδιών μας και τους ευχόμαστε μια υπέροχη, ανέμελη χρονιά.

Αναζητήστε τα στα φαρμακεία ή στο www.hartmann.gr

Εγκεκριµένα από τον ΕΟΦ. Ιδανικά και για συχνή χρήση. 

Leave a Reply