ΝΕΟ LIPIKAR BAUME AP+

Το νέο LIPIKAR BAUME AP+ είναι ένα μαλακτικό βάλσαμο αναπλήρωσης λιπιδίων κατά των ερεθισμών και κατά του κνησμού.

Έχει ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση με επιλεγμένα συστατικά για την αποτελεσματικότητα τους και την ασφάλειά τους. Αποκαθιστά και σταθεροποιεί την ισορροπία του μικροβιώματος, ενώ επανορθώνει και ενισχύει τον προστατευτικό φραγμό με αποτέλεσμα να αραιώνει τις εξάρσεις της ατοπικής δερματίτιδας και να αποκαθιστά την άνεση και την ηρεμία του δέρματος. Είναι κατάλληλο για το ευαίσθητο, πολύ ξηρό δέρμα και το δέρμα με τάση ατοπίας. Ιδανικό για βρέφη, παιδιά και ενηλίκους. Χωρίς άρωμα. Χωρίς paraben.

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Το νέο δραστικό συστατικό Aqua Posay Filiformis που προστέθηκε στη σύνθεση του LIPIKAR BAUME AP+, ενισχύει τη δράση του εκχυλίσματος βουτυρόσπερμου (Βούτυρο Καριτέ) και της Νιασιναμίδης, που περιέχονται επίσης στη σύνθεσή του, σπάζοντας πλέον το φαύλο κύκλο της ατοπικής δερματίτιδας και προσφέροντας 24ωρη ανακούφιση από τον κνησμό και 48ωρη ενυδάτωση. Επιπλέον, χάρη σύνθεσή του απομακρύνεται η πιθανότητα εμφάνισης εξάρσεων του δέρματος για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Τo φυσικό Ιαματικό Νερό της La Roche-Posay που βρίσκεται στη νέα σύνθεση του LIPIKAR BAUME AP+, σε πολύ υψηλή συγκέντρωση (50%), προσφέρει επιπλέον καταπραϋντική και αντι-ερεθιστική δράση.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΗ ΥΦΗ

Με καινοτομική υφή, αποτελεσματική σα βάλσαμο και ελαφριά σα γαλάκτωμα, το νέο LIPIKAR BAUME AP+ συνδυάζει πολύ υψηλή συγκέντρωση Ιαματικού Νερού της La Roche-Posay με συστατικά αναπλήρωσης λιπιδίων που διευκολύνουν την καθημερινή εφαρμογή!

– Η υφή δεν κολλάει στο δέρμα: 83%*

-Έχει γρήγορη απορρόφηση που επιτρέπει να ντυθείς αμέσως: 86%*  

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 1 ΜΗΝΑ**:

96%  Το δέρμα καταπραΰνεται.

96%  Αποκαθίσταται η άνεση του δέρματος.

89%  Η φαγούρα μειώνεται.

71%  Τα παιδιά ξυπνούν λιγότερο συχνά μέσα στη νύχτα.

Διατίθεται σε 200ml και 400 ml σε πρακτική συσκευασία με αντλία.

Επισκεφτείτε το Infoatopy και μάθετε τα πάντα για την ατοπική δερματίτιδα και την αντιμετώπισή της.

Leave a Reply