ΛIKNO “ΝΕΧΤ 2 ΜΕ” ΑΠΟ ΤΗΝ CHICCO! KΑΛΥΤΕΡΑ MAZI!

H Chicco παρουσιάζει το νέο λίκνο Next2Me για ήρεμα, χαρούμενα μωρά και ξεκούραστους γονείς! Το Next2Me σας επιτρέπει να έχετε πολύ κοντά στο μωρό σας, ώστε να μπορείτε να το θηλάσετε και να το ηρεμήσετε οποιαδήποτε στιγμή, αλλά διατηρεί παράλληλα την απόσταση που απαιτείται για την ασφάλεια του και σας επιτρέπει να χαλαρώσετε και να κοιμηθείτε δίπλα του.
Ιατροί και μαίες συνιστούν στους νέους γονείς να κοιμίζουν τα μωρά στο δωμάτιό τους, όσο γίνεται πιο κοντά στις μητέρες, τουλάχιστον κατά τους πρώτους μήνες της ζωής τους, πάντα όμως στο δικό τους κρεβατάκι και όχι στο κρεβάτι των γονιών. Το λίκνο “Next2Me”, εκτός όμως από την άνεση και ευκολία που προσφέρει κατά τη διάρκεια της νύχτας για το θηλασμό και τη φροντίδα του βρέφους, χαρίζει στους γονείς και τα μωρά που κοιμούνται τόσο κοντά  ηρεμία και χαλαρότητα και έναν ιδιαίτερο οικογενειακό δεσμό.

next

Το λίκνο Next to Me:

  • προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε κρεβάτι εύκολα και με ασφάλεια.
  • μπορεί να ρυθμιστεί σε 6 διαφορετικές θέσεις ώστε να προσαρμόζεται ακόμα και σε κρεβάτια με συρτάρια.
  • διαθέτει επικλινή βάση που ευνοεί την αναπνοή του βρέφους..
  • επιτρέπει τη χρήση κατά τη διάρκεια της μέρας σε άλλους χώρους με την απλή επανατοποθέτηση της αφαιρούμενης πλευράς του και είναι εύκολο στη μετακίνηση, χάρη στις πρακτικές ρόδες του.

079339_609_130213_01

Xέρι με χέρι, όνειρο με όνειρο! Νέο λίκνο Next2Me της Chicco, για ήρεμα, χαρούμενα μωρά και ξεκούραστους γονείς.

Leave a Reply