ΙΟΝΙΟΣ ΣΧΟΛΗ: ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ

Οι εγγραφές ξεκίνησαν και η Ιόνιος Σχολή καλωσορίζει τους νέους μαθητές της και οραματίζεται το μέλλον τους, γεμάτο επιτυχίες και χαμόγελα.

Οι μαθητές, από τα πρώτα τους βήματα στο Νηπιαγωγείο έως την αποφοίτησή τους από το Γενικό Λύκειο (ή το τμήμα International Baccalaureate Diploma Programme), διαμορφώνουν την προσωπικότητά τους και ανακαλύπτουν το στόχο τους, σε ένα περιβάλλον,  στο οποίο κυριαρχεί η αγάπη για το παιδί, ασκείται το σώμα και το πνεύμα, καλλιεργείται η φιλέρευνη διάθεση, ξεδιπλώνεται το ταλέντο και εξελίσσονται οι δεξιότητές τους.

Τα πρόσφατα αποτελέσματα των αποφοίτων της Ιονίου Σχολής στις Εξετάσεις του Ιnternational Baccalaureate Οrganisation και στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, με πολύ μεγάλο ποσοστό εισαγωγής σε σχολές υψηλών απαιτήσεων, αποδεικνύουν, και αυτή τη χρονιά, ότι η προσπάθεια είναι απολύτως επιτυχής.

Η Ιόνιος Σχολή, με την εμπειρία, τη γνώση και τη σιγουριά που έχουν κατακτηθεί 106 χρόνια τώρα, συνεχίζει την προσφορά της στους Έλληνες μαθητές, βασιζόμενη στην αταλάντευτη εκτίμηση των μαθητών και των γονέων τους.

logo ionios

Νηπιαγωγείο, Δημοτικό Σχολείο: Σισμανογλείου 27-29, Μαρούσι, Τ. 210 613 6693

Δημοτικό Σχολείο, Γυμνάσιο, Γενικό Λύκειο & Ιnternational Baccalaureate: Λουκή Ακρίτα 10, Φιλοθέη, Τ. 210 685 7130

www.ionios.gr

Leave a Reply