ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕΛΙΣΣΑ

Ο Cool Artisan Γαβριήλ Νικολαϊδης & ο chef Αριστοτέλης Μέγκουλας συναντήθηκαν στο Imabari Seaside Lounge Bar & Resto για να μαγειρέψουν με τα παιδιά του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δημιουργικής Απασχόλησης ΑΜΕΑ Κέρκυρας ΜΕΛΙΣΣΑ. 

Μία ιδιαίτερη μέρα ήταν η Παρασκευή 3 Ιουλίου για το Imabari Seaside Lounge Bar & Restoμια και την συγκεκριμένη μέρα ο χώρος γέμισε γέλια και φωνές των παιδιών του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δημιουργικής Απασχόλησης ΑΜΕΑ Κέρκυρας ΜΕΛΙΣΣΑ.

Από νωρίς το πρωί, τα παιδιά και οι παιδαγωγοί ήρθαν στο Imabari Seaside Lounge Bar & Resto για να απολαύσουν την θάλασσα, το μεσημεριανό τους αλλά και να δημιουργήσουν στα δύο εργαστήρια που στήθηκαν: χειροτεχνία & ζαχαροπλαστική!

Στο εργαστήρι της χειροτεχνίας, τα παιδιά με την καθοδήγηση των δασκάλων τους ετοίμασαν ένα κολάζ με την θέα του Παλιού Φρουρίου της Κέρκυρας το οποίο και δώρισαν στον χώρο!

Παράλληλα, ένα άλλο εργαστήρι λειτούργησε με την επιμέλεια και την καθοδήγηση του αγαπημένου Food & Fashion Blogger Cool Artisan Γαβριήλ Νικολαϊδη, που ταξίδεψε αποκλειστικά για αυτό τον σκοπό στην Κέρκυρα, και του οικοδεσπότη chef Αριστοτέλη Μέγκουλα.

Στο εργαστήρι ζαχαροπλαστικής, τα παιδιά του Συλλόγου ΜΕΛΙΣΣΑ έμαθαν να φτιάχνουν και να διακοσμούν muffins αλλά και μαρμελάδα με φρέσκα φρούτα και μυρωδικά.

Τα παιδιά που συμμετείχαν στο εργαστήρι έχουν ιδιαίτερη σχέση με την κουζίνα μια και απασχολούνται ήδη στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης και Επαγγελματικής Κατάρτισης του συλλόγου στον συγκεκριμένο τομέα και παράγουν δικά τους προϊόντα όπως μπισκότα τα οποία μπορεί ο επισκέπτης να δοκιμάσει και στο Imabari Seaside Lounge Bar & Resto αφού συμπεριλαμβάνονται στο μενού του.

imabari _ melissa - ergastiri heirotehnias 1

 

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημιουργικής Απασχόλησης ΑΜΕΑ Κέρκυρας ΜΕΛΙΣΣΑ

http://ameakerkira-melissa.gr/school/index.php

Cool Artisan

http://coolartisan.net/

Imabari Seaside Lounge Bar & Resto

Φαληράκι, Κέρκυρα

Τηλέφωνο: 2661 100.340 & 6940 332.100

#imabaricorfu  

Leave a Reply