Η εθνική ομάδα της μαγειρικής στο Γαστρονόμο Δεκεμβρίου, που κυκλοφορεί με την Καθημερινή στις 6 Δεκεμβρίου.
22 από τους καλύτερους Έλληνες σεφ προτείνουν την αγαπημένη τους χριστουγεννιάτικη συνταγή για ένα αξέχαστο γιορτινό τραπέζι!
Ακόμη, 5 μενού – έκπληξη:
α. Χριστούγεννα στην Ευρώπη: ένα μενού εμπνευσμένο από χριστουγεννιάτικες συνταγές διαφόρων ευρωπαϊκών χωρών.
β. Light γιορτές: Τα απαγορευμένα γίνονται διαίτης. Όλη η απόλαυση, οι θερμίδες μισές!
γ. Με άρωμα παλιάς Αθήνας: Κλασικές αστικές συνταγές φερμένες στο σήμερα.
δ. Express: Ένα ολοκληρωμένο μενού που «μαγειρεύεται» στο άψε-σβήσε.
ε. Έθνικ: Γιορτινές συνταγές με εξωτικό αέρα.
– Οι καλύτεροι Γάλλοι σεφ της Αθήνας ετοιμάζουν γλυκά για το κλείσιμο της γιορτής
– Δωρίστε προϊόντα εκλεκτά: Τα καλύτερα ελληνικά προϊόντα για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Από τους συντάκτες και τους σεφ του Γαστρονόμου.
– Κι όπως κάθε μήνα, οι συντάκτες του Γαστρονόμου τρώνε έξω, κρίνουν και προτείνουν.