ΔΩΔΩΝΗ LOVERS: NEA YOUTUBE ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΩΔΩΝΗ

ΔΩΔΩΝΗΗ γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, μας συστήνει τους «ΔΩΔΩΝΗ Lovers», τη νέα σειρά που δημιούργησε για το κανάλι της στο YouTube, η οποία θα ανανεώνει το περιεχόμενο της μηνιαία και θα φιλοξενεί ανθρώπους γνωστούς για τη μαγειρική τους καριέρα και την αγάπη τους για τα μοναδικά γαλακτοκομικά προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ!

Με τη μαγειρική να αποτελεί ένα μέσο φροντίδας, εκδήλωσης αγάπης και δημιουργικότητας, η νέα σειρά απευθύνεται σε όλους τους λάτρεις της, οι οποίοι είτε με περισσότερο είτε με λιγότερο χρόνο στη διάθεση τους, απολαμβάνουν την ποιοτική πρώτη ύλη, αναζητώντας εύκολες και νόστιμες λύσεις, με απλά υλικά, πλούσια σε γεύση και δημιουργικότητα. Έτσι, με πρώτους καλεσμένους τη Madame Ginger, τον Σταύρο Βαρθαλίτη και την Paxxi, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια διαφορετική σειρά μαγειρικής της οποίας το επίκεντρο θα είναι μια μεγάλη παρέα διαφορετικών ανθρώπων που έχουν ένα κοινό: την αγάπη τους για τη μαγειρική και τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ. Μία παρέα που ολοένα και θα μεγαλώνει!

Παράλληλα, εκτός από νόστιμες και εύκολες συνταγές, η σειρά θα κρύβει εκπλήξεις, διαγωνισμούς και giveaways για όλους τους ΔΩΔΩΝΗ Lovers, μέσα από τους λογαριασμούς της εταιρείας στο Instagram και το Facebook.

H Βίκυ Παπουτσάκη, Marketing Manager της ΔΩΔΩΝΗ δήλωσε σχετικά: «Στη ΔΩΔΩΝΗ συνεχίζουμε σταθερά να εμπλουτίζουμε το περιεχόμενο όλων των digital καναλιών μας, δημιουργώντας πρωτότυπο και ενδιαφέρον περιεχόμενο, μεταφέροντας έτσι τη μαγειρική σε ένα νέο επίπεδο, που αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε το φαγητό και τη μαγειρική μέχρι σήμερα. Με βάση τα 100% αγνά και ποιοτικά γαλακτοκομικά προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ, οι χρήστες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν νόστιμες και εύκολες συνταγές, να εμπνευστούν και να αγαπήσουν περισσότερο τη μαγειρική»

Με έμφαση ολοένα και περισσότερο στις νέες γαστρονομικές τάσεις, οι καταναλωτές μπορούν να βρουν τόσο στο YouTube κανάλι της εταιρείας όσο και στο www.dodoni.eu, ένα πλούσιο περιεχόμενο με λαχταριστές συνταγές τις οποίες έχουν δημιουργήσει αποκλειστικά για τη ΔΩΔΩΝΗ γνωστοί food bloggers και chefs, καλύπτοντας πολλές διαφορετικές γευστικές προτιμήσεις.

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς είναι ήδη διαθέσιμο στο YouTube κανάλι της ΔΩΔΩΝΗ, και μπορείτε να το απολαύσετε εδώ. Η νέα σειρά σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από την Day6 για τη ΔΩΔΩΝΗ.

Λίγα λόγια για τη ΔΩΔΩΝΗ: Η ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε ιδρύθηκε το 1963. Μετρώντας 57 χρόνια αυθεντικής παράδοσης και ιστορίας, η εταιρεία με έδρα τα Ιωάννινα, παράγει αυθεντικά, αμιγώς ελληνικά γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα, χρησιμοποιώντας 100% ελληνικό αγελαδινό, κατσικίσιο και πρόβειο γάλα που συλλέγεται καθημερινά από ένα διευρυμένο δίκτυο 5.500 Ελλήνων παραγωγών που δραστηριοποιούνται κυρίως στην περιοχή της Ηπείρου. Με περισσότερα από 10.000 σημεία πώλησης στην εγχώρια αγορά  και εξαγωγική δραστηριότητα σε πάνω από 50 χώρες του κόσμου, η ΔΩΔΩΝΗ διαθέτει 9 κατηγορίες γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων και παράγει 100 ξεχωριστά προϊόντα, που ξεχωρίζουν για τη γεύση, την ποιότητα και την 100% ελληνική τους ταυτότητα. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να  επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.dodoni.eu, https://www.facebook.com/Dodoni.SA, https://www.instagram.com/dodoni.eu/ 

Leave a Reply