20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΒΡΟΧΗ

Iούνιος 1994. Μια δροσερή καλοκαιρινή βροχή ξυπνά ευχάριστα  τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Ήταν φαινόμενο, όχι όμως καιρικό. Ήταν η δημιουργία της NIVEA Soft.

Μετά από την εμβληματική κρέμα της NIVEA στο μπλε μεταλλικό κουτί, είχε έρθει πια η ώρα για την Beiersdorfνα  δημιουργήσει μια κρέμα προσώπου και σώματος για τις νεαρές επιδερμίδες αντανακλώντας τις ανάγκες κάθε σύγχρονης γυναίκας. Από τότε και για 20 χρόνια η NIVEA Soft αποτελεί σταθερή επιλογή των γυναικών ηλικίας 16-25 για την ενυδάτωση προσώπου και σώματος με τον πιο δροσερό τρόπο!

20 χρόνια ενυδάτωση και βάση για έρευνες

Η κρέμα στο λευκό κυλινδρικό βαζάκι με το μπλε-πράσινο λογότυπο εδώ και 20 χρόνια αποτελεί πρότυπο έρευνας  και ανάπτυξης. Είναι δερματολογικά ελεγμένη και με ουδέτερο PH ενώ η μοναδική της σύνθεση της με Jojobaoil θρέφει την επιδερμίδα και η Βιταμίνη Ε που περιέχει προστατεύει τη φυσική δομή της. Η NIVEA Soft έχει ελαφριά υφή και χαρίζει ένα χάδι απαλότητας σε όλο το σώμα, τα χέρια αλλά και το πρόσωπο και είναι ιδανική για νέα κορίτσια τα οποία κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο μαγικό κόσμο περιποίησης της NIVEA. Απορροφάται γρήγορα και αφήνει την επιδερμίδα βαθιά ενυδατωμένη, μεταξένια και με μία αίσθηση… ευχάριστου αγγίγματος «καλοκαιρινής βροχής».

Ήταν αναμενόμενο λοιπόν, η NIVEA Soft να έχει κατακτήσει τη δεύτερη θέση των πωλήσεων στην Ελλάδα στην κατηγορία κρεμών γενικής χρήσης, μετά τη NIVEA Crème, αλλά και τις καρδιές των γυναικών παγκοσμίως. Παράλληλα, το πρακτικό της μέγεθος-η NIVEA Soft βγαίνει και σε mini συσκευασία– την κάνει ακόμα πιο ελκυστική στο γυναικείο κοινό αφού μπορούμε να την έχουμε μαζί μας όλες τις ώρες!

Δώστε στην επιδερμίδα σας κάθε στιγμή βαθιά ενυδάτωση και αίσθηση «καλοκαιρινής βροχής» όλο το χρόνο!

Leave a Reply