ΠΑΝΕΣ ΜΩΡΟΥ- ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΦΙΛΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ

πάνεςΟι πάνες μωρού αποτελούν βασικό στοιχείο της καθημερινότητας του μωρού από την πρώτη ημέρα ζωής του! Το βρεφικό δέρμα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο, κυρίως στα νεογέννητα και στα βρέφη έως 12 μηνών, ενώ αποτελεί φραγμό μικροβίων, πράγμα που σημαίνει πως πρέπει να αποφεύγονται οι ερεθισμοί και τα συγκάματα.

Γι’ αυτό το λόγο, οι νέοι γονείς φροντίζουν ό,τι επιλέγουν για το μωρό τους να είναι απόλυτα φιλικό για το δέρμα του και όχι απλά απαλό, όπως για παράδειγμα 100% βαμβακερά ζιπουνάκια, φυσικό σφουγγαράκι για το μπάνιο του κ.λ.π. Αν αναλογιστoύμε ότι οι πάνες για μωρά αγγίζουν απευθείας το δέρμα του μωρού από την ώρα που γεννιέται (περίπου για 20.000 ώρες), καταλαβαίνουμε πως είναι ιδιαίτερα σημαντικό αυτές να είναι σχεδιασμένες με φιλικά υλικά, όχι απλά απαλά στην υφή, και μάλιστα με αποδείξεις!

Η ομάδα Ελλήνων επιστημόνων της 100% ελληνικής εταιρείας ΜΕΓΑ, που παράγει τις ελληνικές πάνες Babylino Sensitive, επιλέγει προσεκτικά την κάθε πρώτη ύλη για την παραγωγή βρεφικών πανών, εξασφαλίζοντας τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, για να μπορεί να προσφέρει σίγουρη και ασφαλή προστασία για το μωρό σας.

Η πιστοποίηση Oeko-Tex®Standard 100 είναι μία από τις πιο σημαντικές πιστοποιήσεις, αναγνωρισμένη διεθνώς, η οποία πιστοποιεί ότι τα προϊόντα δεν περιέχουν βλαβερές ουσίες με μία σειρά από πολύ αυστηρούς εργαστηριακούς ελέγχους, τόσο στις πρώτες ύλες όσο και στα τελικά προϊόντα (πάνες μωρών), που διατίθενται στην αγορά, όπου ελέγχονται όχι μόνο οι κατά νόμο απαγορευμένες και υποχρεωτικώς ελεγχόμενες ουσίες, αλλά και πολλές άλλες που ίσως είναι ύποπτες για την υγεία, βάσει ερευνών.

Οι ελληνικές πάνες μωρού Babylino Sensitive έχουν ελεγχθεί με βάση τα αυστηρότερα κριτήρια για την κατηγορία προϊόντων Ι (προϊόν κατάλληλο για νεογέννητα και μέχρι 3 ετών). Η διαδικασία ελέγχου επαναλαμβάνεται τουλάχιστον 1 φορά το χρόνο.

Αναζητήστε το σχετικό σήμα πιστοποίησης πάνω σε όλες τις συσκευασίες της σειράς βρεφικές πάνες Babylino Sensitive.πάνες μωρού

Ελληνικές πάνες Babylino Sensitive! Πάνες μωρού, πραγματικά φιλικές για το δέρμα του!