ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΤΟ ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ

Το αγαπημένο σας εκπτωτικό χωριό McArthurGlen φόρεσε ήδη τα γιορτινά του και εγκαινίασε την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου ανάβοντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο του, παρέα με έναν ξεχωριστό προσκεκλημένο, τον Αντώνη Ρέμο σε μία μοναδική συναυλία.

Το μαγικό χριστουγεννιάτικο σκηνικό του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen αναδείχτηκε και φέτος και σας περιμένει!

Ζήστε κι εσείς τη μαγεία των Χριστουγέννων και ταξιδέψτε στον κόσμο των παραμυθιών κάνοντας μία περιπλάνηση στα γραφικά και μοναδικά στολισμένα σοκάκια του κέντρου.

Ειδικά για τους μικρούς μας φίλους, οι χριστουγεννιάτικες παιδικές εμπειρίες θα είναι ατελείωτες στο Σπίτι των Παραμυθιών! Εκεί, η Χιονάτη, η Σταχτοπούτα, ο Καρυοθραύστης και η Μπαλαρίνα θα καλωσορίζουν κάθε μικρό επισκέπτη και θα φωτογραφίζονται μαζί του. Την ίδια στιγμή, η Παραμυθένια θα διηγείται με το μοναδικό της τρόπο κλασικά και αγαπημένα παραμύθια, ενώ τα «ξωτικά» του σπιτιού θα γίνουν οι καλύτεροι βοηθοί σε χειροτεχνίες και ζωγραφιές.

Τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα θα απογειώνει ο αγαπημένος σε όλους Άγιος Βασίλης που θα κυκλοφορεί με την εντυπωσιακή στολή του, χαρίζοντας το πιο βροντερό του γέλιο!

Οι παιδικές δραστηριότητες του εκπτωτικού χωριού θα διαρκέσουν έως και τις 31 Δεκεμβρίου ώστε να τις απολαύσουν όλοι οι μικροί μας φίλοι.

Ζήστε τα πιο γιορτινά Χριστούγεννα, μόνο στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen. Κάντε τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σας, ανακαλύπτοντας τα αγαπημένα σας designer brands 35 – 70% πιο φθηνά ταξιδεύοντας στον απόλυτο χριστουγεννιάτικο shopping προορισμό!