ΜΕ ΧΑΡΤΙΝΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑΞΙΔΕΥΩ

Φέτος το χειμώνα, στο Μουσικό Χώρο Τέχνης «Αρχιτεκτονική» ανεβαίνει μια ξεχωριστή μουσικο-θεατρική, διαδραστική παράσταση, που προορίζεται ειδικά για παιδιά και παρουσιάζεται από δύο καταξιωμένους καλλιτέχνες, τον Νότη Μαυρουδή και την Αναστασία Μουτσάτσου. Πρόκειται για ένα μαγευτικό μουσικό ταξίδι στον χρόνο, που συμπεριλαμβάνει ένα υπέροχο ρεπερτόριο ελληνικών τραγουδιών.

Μουσική, θέατρο, παράδοση, ιστορία, φαντασία, συγκίνηση, γέλιο, όλα τα έχει το καράβι αυτό… Δύο καταξιωμένοι  καλλιτέχνες«πιάνουν» το τιμόνι και αναλαμβάνουν να ταξιδέψουν τα παιδιά σε όλη την Ελλάδα και στην μουσική ιστορία του τόπου μας, μετατρέποντας την παιδική ψυχαγωγία σε πολύτιμη γνώση. Οι σταθμοί πολλοί: Αγαπημένα παραδοσιακά από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Σπουδαίοι συνθέτες όπως ο Βαμβακάρης και ο Τσιτσάνης. Αθάνατα τραγούδια από το ελληνικό ρεπερτόριο, οι τέσσερις κύκλοι τραγουδιών του Νότη Μαυρουδή για παιδικές χορωδίες και μικρές ενότητες  αφιερωμένες σε παραδοσιακά όργανα όπως η λύρα, το σαντούρι, η γκάιντα, και το βιολί. Σ’ αυτή την παράσταση τα παιδιά δεν είναι απλοί θεατές. Η ηθοποιός Εύα Καμινάρη τους αφηγείται μικρές ιστορίες για την ιστορία και την καταγωγή των τραγουδιών και τα παροτρύνει να συμμετέχουν, τραγουδώντας και χορεύοντας. Δύο εξαιρετικοί σολίστ, ο κιθαρίστας Γιώργος Τοσικιάν και ο κρουστός Σόλις Μπαρκί συμπληρώνουν το «πλήρωμα». Η επιμέλεια κειμένου και η σκηνοθεσία είναι της Πηνελόπης Κροντηροπούλου και οι φωτισμοί της Κατερίνας Μαραγκουδάκη. Η διάρκεια της παράστασης είναι 2 ώρες μαζί με το διάλειμμα (20 λεπτά).

hartino-karavi-promo-poster-sponsors-print-50-70

Το κανονικό εισιτήριο στις τακτικές παραστάσεις κάθε Κυριακή στις 11.30 π.μ. είναι 10 ευρώ. Μπορείτε να κλείσετε θέσεις για ομάδα παιδιών σε καθημερινή πρωινή παράσταση για σχολεία, με μειωμένη τιμή 7 ευρώ.

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ
ΕΛΑΣΙΔΩΝ 6 ΓΚΑΖΙ (ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 116)
ΤΗΛ.210-9014428
210-3420842
email: arhitektonikilive@yahoo.gr
http://www.arhitektonikilive.gr