ΘΕΑΤΡΟΠΑΙΧΝΙΔΟΧΩΡΑ

Πιάστε όλοι το μπαλόνι σας! Έτοιμοι; Ξεκινάει το ταξίδι μας στη Θεατροπαιχνιδοχώρα! Το θεατρικό σχήμα «ομάΔα», σε συνεργασία με τον καινούριο  χώρο της Cheapart στο Χαλάνδρι, δημιούργησε σειρά θεατρικών δράσεων  για παιδιά από 5 έως 10 ετών με βάση το θεατρικό παιχνίδι. Πρόκειται για αυτοτελείς συναντήσεις της μιάμισης ώρας με διαφορετικό θέμα κάθε Σαββατοκύριακο, χωρίς να είναι απαραίτητη η συμμετοχή του παιδιού σε κάθε συνάντηση.
Τα παιδιά καλούνται να ακολουθήσουν τους ηθοποιούς στην εξέλιξη μιας ιστορίας, μέσα από ασκήσεις ενεργοποίησης του σώματος και της φαντασίας τους ,παιχνίδια εμπιστοσύνης και ανάπτυξης της  ομαδικότητας και της επικοινωνίας , μουσικοκινητικά παιχνίδια και τη χρήση αντικειμένων για την δημιουργία σκηνικών και ρόλων.  Επίσης  στο παιχνίδι ενσωματώνονται προβολές ,μουσικά ερεθίσματα και δραματοποίηση ιστοριών από τους ηθοποιούς.
Τα παιδιά όχι μόνο εκπαιδεύονται αλλά ψυχαγωγούνται και διασκεδάζουν!
Η «ομάΔα» αποτελείται από ηθοποιούς με πολλαπλές ιδιότητες (μουσική, φωτογραφία, γραφιστική, αγωγή προσχολικής ηλικίας κ.α.) τις οποίες χρησιμοποιούν για τη δημιουργία των παραστάσεων και των δράσεων τους.

Θεατρικό παιχνίδι για παιδιά από 5 έως 10  ετών

Κάθε Σάββατο και Κυριακή, 11:30 π.μ.

Cheapart Ηalandri
Στρατάρχη Παπάγου Αλεξάνδρου 13, Χαλάνδρι
τηλ. 210-6833620