THE MEET MARKET @ ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ

Το φθινόπωρο ήρθε και το Meet Market υποδέχεται τις εποχές του χρόνου σε ένα από τα αγαπημένα του στέκια, την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Στις 12&13 Οκτωβρίου, το δεύτερο Σαββατοκύριακο του μήνα, στην αίθουσα του «Μηχανουργείου»  και στον εξωτερικό της χώρο, από τη μια το μεσημέρι μέχρι τις έντεκα το βράδι (13:00 – 23:00), ελάτε για ένα διήμερο γεμάτο μουσική από τους αγαπημένους μας djs και φυσικά με πολλά όμορφα αντικείμενα και άλλα προϊόντα!!! RATΣύμφωνα με το πνεύμα τις ανανέωσης που διακατέχει τους ανθρώπους του Meet Market όταν αλλάζει η σεζόν, θα υπάρχουν πάνω από 30 νέες συμμετοχές, που σημαίνει καινούριες φρέσκες ιδέες και πρόσωπα! Ελάτε να συναντήστε τους παλιούς αγαπημένους  σας δημιουργούς και να γνωρίσετε νέους φίλους!
Ως γονείς, μπορούμε να πάρουμε ιδέες διακόσμησης για το παιδικό δωμάτιο και να βρούμε φωτιστικά, παιχνίδια, ρουχαλάκια ακόμα και σοκολάτες για τα μικρά μας! Για τους μικρούς meet marketers , θα υπάρχει η ομάδα δημιουργικής έκφρασης και παιχνιδιού «Πυγολαμπίδα» με πολλά θεατρικά παιχνίδια και απίθανες καταστάσεις που ξετρελαίνουν τα παιδιά, από τις 15:00 έως τις 18:00! Όπως πάντα, στο ταμείο θα παίζεται ένα παιχνίδι και οι συμμετέχοντες θα κερδίσουν όμορφα δώρα!

antalou

The Meet Market:  Μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, οργανικά προϊόντα υγιεινής, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια. 

The Meet Market – «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων
Κτίριο «Μηχανουργείο» (Δ12) & Κεντρική Αυλή
Σάββατο 12 & Κυριακή 13 Οκτωβρίου, 2013
13:00 – 23:00 κάθε μέρα
Πειραιώς 100, Γκάζι 11854   

——————————————————————————————————————
 Το Μeet Μarket  είναι μια μη κερδοσκοπική εταιρία με σκοπό τη προβολή, τη προώθηση και την υποστήριξη της εγχώριας καλλιτεχνικής σκηνής και των ανεξάρτητων μικρομεσσαίων επιχειρήσεων. Αποτελείται από μια ομάδα δημιουργικών ανθρώπων και πρόκειται για μια κοινότητα σχεδιαστών, κατασκευαστών, παραγωγών, συλλεκτών και ανεξάρτητων μικρο-επιχειρήσεων που συνεχώς διευρύνεται. Για ενα Σαββατοκύριακο κάθε μήνα, σε διαφορετικό μέρος, το Μeet Μarket διοργανώνει μια μετακινούμενη αγορά όπου οι συμμετέχοντες μπόρουν να εκθέσουν και να πούλησουν τα προϊοντα και τα αγαθά τους, ενω παράλληλα μια σειρά απο dj’s και μουσικούς παραγωγούς δημιουργούν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα .
Το Μeet Μarket  δημιουργήθηκε το Δεκέμβριο 2007 από την ανάγκη νέων ανθρώπων να παρουσιάσουν την δουλειά τους με ένα διαφορετικό τρόπο. Είναι το αποτέλεσμα μιας συλλογικής προσπάθειας για να προβληθεί η δημιουργικότητα των ανθρώπων της πόλης και να ανοίξει καινούρια κανάλια επικοινωνίας μεταξύ των δημιουργών / εμπόρων  και των επισκεπτών/ καταναλωτών.
Η ομάδα είναι ανοιχτή σε συνεργασίες και προτάσεις , χωρίς ταμπέλες και κοινωνικά προφίλ και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και τους τύπους των ανθρώπων. Δεν έχει μοναδικό προσανατολισμό την κατανάλωση αλλά περισσότερο την επικοινωνία, την ψυχαγωγία και την επαφή με την πόλη. Γι’ αυτό κρατάει ένα νομαδικό χαρακτήρα αναδεικνύοντας διαφορετικούς πολιτισμικούς χώρους.
Ο συνδυασμός της ποικιλίας, της τιμής και επιπέδου κατασκευής  των πραγμάτων που πωλούνται στο Μeet Μarket  είναι που το κάνει ξεχωριστό. Οι εναλλασσόμενοι dj’s  κατά την διάρκεια του market κρατάνε τη διάθεση ανεβασμένη και κάθε φορά γίνονται διαδραστικά παιχνίδια – χωρίς κόστος συμμετοχής – στα οποία όλοι κερδίζουν δώρα. Από την ιστοσελίδα  www.themeetmarket.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για το επόμενο Μeet Μarket , τις ημερομηνίες , τις ώρες και το μέρος που θα γίνει.