ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Ο Καρπός, το Κέντρο Οπτικοακουστικής Εκπαίδευσης και Επικοινωνίας δημιουργεί και συντονίζει δράσεις που αφορούν την οπτικοακουστική εκπαίδευση και τον πολιτισμό. Οργανώνει σεμινάρια εκπαιδευτικών, σχεδιάζει εκπαιδευτικό υλικό και πραγματοποιεί δράσεις που εξοικειώνουν παιδιά και νέους με τη δημιουργική χρήση των μέσων επικοινωνίας και των διαφόρων μορφών οπτικοακουστικής έκφρασης.

Ιδρύθηκε το 2008 από τρεις έμπειρους στο χώρο τους επαγγελματίες που πιστεύουν ότι τα οπτικοακουστικά μέσα, οι νέες τεχνολογίες, η διδασκαλία και η εργασία σε ομάδες, υποστηρίζουν τη δημιουργικότητα και την ανταλλαγή ιδεών.

Περισσότεροι από 900 μαθητές κάθε βαθμίδας, από το Νηπιαγωγείο μέχρι το Λύκειο και 1500 εκπαιδευτικοί έχουν μέχρι σήμερα λάβει μέρος στα οπτικοακουστικά εργαστήρια του Καρπού.

Το φωτοκόμικ ζωντανεύει για τους μικρούς μας φίλους!
Γίνονται ταινίες από φωτογραφίες; Ποια είναι τα μυστικά των φωτο-κόμιξ; Σε ομάδες, θα εμπνευστούμε τη δική μας ιστορία, θα παίξουμε τους ρόλους των πρωταγωνιστών και θα τη φωτογραφήσουμε στο χώρο του Καρπού, στο Κάτω Χαλάνδρι. Θα σκαρφιστούμε αστείους και πρωτότυπους ήχους και με μικρόφωνα θα φτιάξουμε την ηχητική μπάντα της μικρής μας ταινίας!
Το ταινιάκι μας θα ανέβει στο διαδίκτυο για να το δείτε όσες φορές θέλετε με τους φίλους σας!

Κυριακή 9 και 16 Μαρτίου
Ωρες: 16:00-19:00 μ.μ.
Για παιδιά 8-11 ετών
Aριθμός συναντήσεων: 2 τρίωρα
Κόστος: 30 ευρώ, Αδέρφια: από 25 ευρώ
Διεύθυνση: Φωκίδος 13, Χαλάνδρι (κοντά στις στάσεις μετρό Χολαργός και Νομισματοκοπείο)

Δηλώσεις συμμετοχής
τηλέφωνο: 2106850445
mail: info@karposontheweb.org