ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΣΤΟ BARΟΜΕΤRO

Τα Πιτσιρίκια, η πρώτη  εναλλακτική διοργάνωση για παιδιά και γονείς, μασκαρεύονται και μας περιμένουν με παιχνιδιάρικη, αποκριάτικη διάθεση στο BarOmetro, με δημιουργικά εργαστήρια και παιχνίδι για τα παιδιά, καθώς και με αγορά εναλλακτικών και χειροποίητων βρεφικών και παιδικών ειδών, απευθείας από τους δημιουργούς. Το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Φεβρουαρίου, μασκαράδες και μη, γονείς και παιδιά, είμαστε όλοι καλεσμένοι στα “πιτσιρίκια στον Άγιο Δημήτριο”!
Μουσικοκινητικά παιχνίδια, μπισκοτοπαιχνίδια, κατασκευές και αφηγήσεις, είναι μόνο μερικά από τα εργαστήρια, όλα ΔΩΡΕΑΝ, που πραγματοποιούνται σε κάθε συνάντηση, από “Τα Πιτσιρίκια” για τα … πιτσιρίκια μας, από 0 έως 8 ετών! Ατέλειωτο παιχνίδι και “παιχνιδιάρικες” δράσεις θα έχει και στο μοναδικό χώρο του BarOmetro, στον Άγιο Δημήτριο. Ένα παλιό εργοστάσιο που μετατράπηκε σε χώρο διασκέδασης και τέχνης θα φιλοξενήσει τα αποκριάτικα Πιτσιρίκια και όλους τους φίλους τους … μαζί με τους γονείς τους. Δεν θα λείπει βέβαια το bazaar εναλλακτικών και χειροποίητων βρεφικών και παιδικών ειδών, όπου θα βρείτε ρούχα, αξεσουάρ, παιχνίδια, είδη βάφτισης, σχολικά, μωρουδιακά και πολλά άλλα, όλα εναλλακτικά και χειροποίητα, στη διάθεσή σας, απευθείας από τους δημιουργούς τους.

barometro

BarOmetro

Υψηλάντου 3 – στάση metro Άγιος Δημήτριος
Σάββατο & Κυριακή 15 & 16 Φεβρουαρίου
11.00 – 20.00 ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ

“Τα Πιτσιρίκια” είναι μία οργάνωση που ασχολείται αποκλειστικά με το παιδί. Αποτελείται από μία ομάδα νέων γονιών που δραστηριοποιούνται σε οτιδήποτε εναλλακτικό έχει σχέση με τα … πιτσιρίκια! Οι συναντήσεις γίνονται σε διαφορετικά σημεία κάθε φορά, καλώντας όλο και περισσότερους γονείς, να πλαισιώσουν και να δυναμώσουν την εναλλακτική δράση της οργάνωσης.

LINKS :
http://tapitsirikia.gr/
https://www.facebook.com/#!/pitsirikia?fref=ts
https://www.facebook.com/#!/events/573129579438260/?fref=ts