ΠΑΡΑΜΥΘΟΚΑΜΩΜΑTΑ ΤΗΣ ΒΑΡΕΜΑΡΑΣ

Το Μουσείο Συναισθημάτων Παιδικής Ηλικίας διοργανώνει το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου τα Παραμυθοκαμώματα της Βαρεμάρας!

«Βαρεμάρα το πρωί, βαρεμάρα μεσημέρι, βαρεμάρα και τ’ απόγευμά, μα και το βράδυ βαρεμάρα; Όχι, όχι το εργαστήρι δεν θα είναι καθόλου βαρετό, κάθε άλλο! Θα είναι ανατρεπτικό και περιπετειώδες! Πώς; Ταξιδεύοντας στον κόσμο των παραμυθιών εκεί που η βαρεμάρα έχει τη δική της δύναμη.»

Ένα δημιουργικό εργαστήρι που μας βοηθάει μέσα από τη μυθοπλασία και τη διάδραση με το παραμύθι να επεξεργαστούμε το συναίσθημα της βαρεμάρας και της πλήξης που μπορεί να προκύψει όταν από το οργανωμένο πρόγραμμα του σχολείου περνάμε στο ελεύθερο πρόγραμμα των διακοπών που πρέπει να το οργανώσουμε και να το διαχειριστούμε μόνοι μας.

Όπως κάθε Σαββατοκύριακο, πριν από το εργαστήριο, από τις 10:00 μέχρι τις 13:00, μπορείτε να πάτε να παίξετε, μικροί και μεγάλοι, στη διαδραστική έκθεση του Μουσείου «Γεια σου κύριε φόβε!»

Ημερομηνίες: 28 και 29 Ιουνίου
Ηλικίες: 5 έως και 12 ετών
Ώρα: 1 μ.μ. έως 2 μ.μ.
Είσοδος εργαστηρίου: 8 ευρώ (στην τιμή των εργαστηρίων προσφέρεται και η είσοδος στην έκθεση του μουσείου 10 π.μ. έως 1 μ.μ.)

Μουσείο Συναισθημάτων Παιδικής Ηλικίας 
Καρατζά 7, Φιλοπάππου, τηλ.: 210 9218329