ΜIA ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

Σαράντα Έλληνες graffiti & street artists δημιουργούν πρωτότυπα έργα στη Στέγη.

Η Στέγη διοργανώνει σε κλειστό χώρο μία έκθεση-καταγραφή της ελληνικής graffiti & street art σκηνής, όπως αυτή αποτυπώνεται σήμερα στους δρόμους της Αθήνας και άλλων μεγάλων πόλεων της Ελλάδας. Η έκθεση, σε επιμέλεια της Μαριλένας Β. Καρρά (Καλλιτεχνικής Διευθύντριας Εικαστικών της Στέγης), θα είναι ανοιχτή για το κοινό από τις 11 Απριλίου.
Τα σαράντα έργα που θα δημιουργηθούν επί τόπου και θα καλύψουν τους τοίχους, τις κολώνες, το δάπεδο του εκθεσιακού χώρου, αλλά και τα αυτοκίνητα που θα τοποθετηθούν μέσα σε αυτόν, ανήκουν σε ισάριθμους graffiti και street artists, οι οποίοι προέκυψαν μέσα από έναν μεγάλο αριθμό συμμετοχών από καλλιτέχνες που ανταποκρίθηκαν στην ανοικτή πρόσκληση ενδιαφέροντος της Στέγης.
Μέσα στον χώρο της έκθεσης θα προβάλλεται making of video υλοποίησης των έργων.

Η έκθεση θα συνοδεύεται από κατάλογο με φωτογραφικό υλικό των έργων και με πληροφορίες για τους καλλιτέχνες.
Επιμέλεια έκθεσης: Μαριλένα Β. Καρρά
Συμμετέχουν οι:

ACHILLES AIVA ALEX MARTINEZ APSET ARMS173 ATH1281 BILLY GEE BILOS BIZ 360 CACAO ROCKS DOKOS DIMITRIS DON40 EX!T EZION FOLA CREW FORS IKEAR INO JASONE KERT LINARDAKIPARISOT NAR NOBLE ROT RTMONE SAME84 SENOR SHK CREW SHUEN SIMEK SINKE STMTS THEOPSY THINK THIS IS OPIUM WD YIAKOU ZAMIE ZEK ZOFOS π.

Πάρκινγκ στη Στέγη
Άνετη & οικονομική στάθμευση εντός του κτιρίου της Στέγης
(είσοδος από την οδό Λεοντίου)
Μόνο 5 € / 3 ώρες
Ωράριο λειτουργίας: Δε.–Κυρ. 08:00 – 01:00
Τηλ.: 2130.023.192

Για περισσότερες πληροφορίες: www.sgt.gr, press@sgt.gr