ΜΑΓΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΩΡΑ

Η Παραμυθοχώρα ανοίγει και φέτος τις πόρτες της για να υποδεχτεί τους μικρούς της φίλους με ένα εορταστικό δημιουργικό πρόγραμμα, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, και μας καλεί να γνωρίσουμε την ομάδα της και να πάρουμε μία γεύση από τα καινούργια εκπαιδευτικά προγράμματα, που θα μας ταξιδέψουν στον μαγικό κόσμο των παραμυθιών. Η είσοδος στις εκδηλώσεις θα είναι ελεύθερη, αλλά είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης. 

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου

11.00π.μ.-12.00μ.μ.: “Μαγικό ταξίδι στο χρόνο και στο χώρο με το θεατρικό παιχνίδι”. ( Για παιδιά 4-10 ετών)
Ελάτε να γνωρίσετε το μάθημα του θεατρικού παιχνιδιού με ένα μαγικό ταξίδι στο χώρο και το χρόνο. Αγαπημένες μουσικές, πολύχρωμα υφάσματα, έργα τέχνης, θεατρικά κουστούμια  ενεργοποιούν τη φαντασία των παιδιών και τα ταξιδεύουν στο μαγικό κόσμο των παραμυθιών.

12.00π.μ.-13.00μ.μ.: “Κλασσικά παραμύθια με το μαγικό χαλί” (Για παιδιά 2-7 και γονείς)
Ελάτε να παραμυθοταξιδέψουμε με το μαγικό χαλί που προσγειώθηκε στην Παραμυθοχώρα και για να ζωντανέψουμε αγαπημένα κλασικά παραμύθια μεαφήγηση, μουσικά όργανα, κούκλες, θεατρικά αξεσουάρ, χρωματιστά πανιά, και πολλά πολλά παιχνίδια. Ο Πήτερ Παν, ο Χάνσελ και η Γκρέτελ, η Χιονάτη και πολλοί άλλοι ήρωες περιμένουν να μας πουν την ιστορία τους.

Παραμυθοχώρα – Κιβωτός Μύθων
Αναπαύσεως 14 & Τυρταίου 1, Μετς
Τηλ.: 2109216346, 6936655925 & 927
www.kivotosmython.gr