ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ LEGO® ΣΤΟ THE MALL ATHENS

Έως και τις 31 Μαΐου, το The Mall Athens φιλοξενεί για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το LEGO® FESTIVAL, χαρίζοντας σε όλη την οικογένεια ατελείωτες στιγμές διασκέδασης και ξεγνοιασιάς, σε 18 διαφορετικά σημεία LEGO®. Το γνωστό εμπορικό κέντρο μάς προσκαλεί να παίξουμε και να δημιουργήσουμε, χρησιμοποιώντας περισσότερα από 3 εκατομμύρια χρωματιστά τουβλάκια LEGO®! Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους φανταστικούς ήρωες LEGO® από κοντά και ταυτόχρονα να συμμετάσχουν σε συναρπαστικούς διαγωνισμούς και κληρώσεις, διεκδικώντας μοναδικά δώρα, αλλά και την ευκαιρία να κερδίσουν το δίπλωμα του κατασκευαστή LEGO® 2014!

lego mall

Στο πλαίσιο των δράσεων, οι λάτρεις των LEGO® θα μπορούν να «χτίσουν» το δικό τους κόσμο με τις δημιουργίες τους στο The Mall Athens, το οποίο φιλοξενεί αμέτρητα LEGO® minifigures σε όλα τα επίπεδά του. Συναρπαστικές εκπλήξεις περιμένουν φυσικά και τα παιδιά που θα έχουν την ευκαιρία να περιπλανηθούν στο ζωολογικό κήπο LEGO® DUPLO®, να γνωρίσουν τους ατρόμητους ήρωες του LEGO® Hero Factory, να περάσουν στιγμές χαλάρωσης με τις LEGO® Friends στην Χάρτλέϊκ Σίτυ, αλλά και να λάβουν μέρος σε αγώνες ταχύτητας, δημιουργώντας το δικό τους μοναδικό αυτοκίνητο.

LEGO1

Οι πιο τολμηροί θα κληθούν να υπερασπιστούν το Τσι και να σώσουν το CHIMA από την καταστροφή με τη βοήθεια των σπίντορ τους, ενώ για όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν λίγο πιο μακριά, οι χαρακτήρες των LEGO® STAR WARS θα βρίσκονται εκεί για να τους μεταφέρουν σε έναν μακρινό γαλαξία, στο πλευρό των Τζεντάι! Ακόμη, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να αναδείξουν τις δημιουργικές τους ικανότητες, φτιάχνοντας το δικό τους ρομπότ με τα LEGO® MINDSTORMS, και «χτίζοντας» τη δική τους πόλη με τα LEGO® CITY!

LEGO2

Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων:
Δευτέρα – Παρασκευή: 16:00 – 20:00
Σάββατο: 11:00 – 19:00
Κυριακή 11:00 – 15:00 (μόνο στο 3ο επίπεδο)