ΟΙ ΚΟΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ATHENS METRO MALL

Το Athens Metro Mall υποδέχεται το Πάσχα σε μια απόλυτα γιορτινή ατμόσφαιρα με χρώματα, λουλούδια, δώρα και ατέλειωτο παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους με τους νέους Πασχαλινούς σούπερ ήρωες, τους «Κοταπληκτικούς». Από τις 11 έως τις 21 Απριλίου, η οικογένεια των Κοταπληκτικών προσκαλεί τους επισκέπτες κάθε ηλικίας να λάβουν μέρος σε πλούσια  διαδραστικά παιχνίδια και επιφυλάσσει τις μεγαλύτερες πασχαλινές εκπλήξεις για τους μικρούς της φίλους. Τέλος, με εορταστικές αγορέςάνω των 30€, κάθε μέρα, ένα τυχερό ζευγάρι έχει τη δυνατότητα να κερδίσει ένα διπλό εισιτήριο των Bluestar Ferries για Δωδεκάνησα, Χίο και Μυτιλήνη.

Δράσεις για όλη την οικογένεια με τους Κοταπληκτικούς*

«Αυγοταραχή»: Τα αυγά κινδυνεύουν από τα φίδια. Ποιος κοταπληκτικός θα τα σώσει πρώτος; Μικροί και μεγάλοι δοκιμάζονται στο διαχρονικό «Φιδάκι», όπου οι Σούπερ Ήρωες Κοταπληκτικοί καλούν τους συμμετέχοντες να κερδίσουν, σώζοντας τα αυγά από τα φίδια.

«Αυγκόλφ»: Αναμετρηθείτε με τους Κοταπληκτικούς και βοηθήστε τους να επιστρέψουν τα χαμένα αυγά στη φωλιά τους παίζοντας γκολφ.

Παιδική Γωνία: Οι μικροί φίλοι του εμπορικού κέντρου θα απολαύσουν πασχαλινές δραστηριότητες και εργαστήρια αλλά και άφθονο παιχνίδι με τους πασχαλινούς τους ήρωες, τους Κοταπληκτικούς. Οι απίθανοι κοτοήρωες ζωντανεύουν στο Athens Metro Mall, καθώς οι μασκότ του Κοκορίλα και της Κλωσσάρ θα βοηθούν τα παιδιά να φτιάξουν τη δική τους κοτοστολή, θα τους μάθουν τους νικητήριους-ηρωικούς κοτοχορούς και θα παίζουν μαζί τους απίστευτα κοτοπαιχνίδια.

Print

FacebookEasterFun! Κάνε like, παίξε και μπες στην κλήρωση για μοναδικά δώρα!

Από τις 11 έως τις 21 Απριλίου  οι επισκέπτες της σελίδας του Athens Metro Mall στο facebook (https://www.facebook.com/athensmetromall) θα έχουν την δυνατότητα να εξασκηθούν στο φιδάκι με τα αυγά μέσα από το αντίστοιχο application της fan page και όσοι καταφέρνουν να το τερματίσουν θα μπαίνουν στην κλήρωση για 5 δωροεπιταγές των 20€ από το κατάστημα Public και 5 δωροεπιταγές των 20€ από το κατάστημα Benetton του Athens Metro Mall.

Ζήστε την πιο Ανοιξιάτικη Ατμόσφαιρα της Πόλης

Καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών, το Athens Metro Mall θα «ανθίσει» με φυσικά φυτά σε ανοιξιάτικες αποχρώσεις, ειδικά διαμορφωμένους κήπους και φυσικά το υπέροχο roof garden στον 4ο όροφο με μαγευτική θέα μέχρι τη θάλασσα, κάτω από την ανοιγοκλειόμενη οροφή που αφήνει τον ανοιξιάτικο ήλιο να λούζει με φως το αγαπημένο εμπορικό κέντρο.

ΟΙ ΚΟΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ

Το Athens Metro Mall με πέντε ορόφους για αγορές και ψυχαγωγία, αποτελεί τη νέα εμπειρία καταναλωτών για κάθε στιγμή. Είναι στρατηγικά τοποθετημένο ακριβώς μπροστά στο μετρό του Αγίου Δημητρίου επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, αποτελώντας το μοναδικό εμπορικό κέντρο που προσφέρει τόσο μεγάλη ευκολία πρόσβασης. Το Athens Metro Mall παρέχει στους επισκέπτες του 90 καταστήματα ηγετικών brands που καλύπτουν κάθε ανάγκη, 18 χώρους εστίασης, 5 κινηματογραφικές αίθουσες, Super Market, παιδότοπο, τράπεζα και 1200 θέσεις πάρκινγκ. Τέλος, η ιδιαίτερη κατασκευή του, οι αρχιτεκτονικές γραμμές, ο άφθονος φωτισμός και το έντονο υγρό και πράσινο στοιχείο δημιουργούν τον ιδανικό χώρο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας εναρμονισμένο με το αστικό περιβάλλον.