Η ΜΑΡΙΖΑ ΚΩΧ ΣΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, το Σάββατο 21 Ιουνίου στις 8.30 μ.μ., θα μπορέσουμε να απολαύσουμε την Παιδική Χορωδία Παραδοσιακού Τραγουδιού του Κέντρου Βιωματικής Μουσικής, Κίνησης και Λόγου-Μαρίζα Κωχ και τη Χορωδία του Πολιτιστικού Κέντρου Εργαζομένων ΑΤΕ-Πειραιώς, σε μια βραδιά χαράς, συνύπαρξης και δημιουργικότητας, αφιερωμένη στη Μουσική που δίνει ψυχή στις καρδιές μας και φτερά στη σκέψη μας. Όλα αυτά στον όμορφο κήπο του Νομισματικού Μουσείου Αθηνών.
Με οδηγό τις τρυφερές παιδικές φωνές, που θα μας ταξιδέψουν στον πλούτο και την ομορφιά της μουσικής μας παράδοσης και με συνοδοιπόρο τη χορωδιακή ομάδα του ΠΟΚΕΑΤΕΠ, που θα μας παρουσιάσει αγαπημένα τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη και του Μάνου Χατζιδάκι, ας τους ακολουθήσουμε στη μελωδική τους διαδρομή μέσα στον απέραντο χάρτη της Μουσικής, που όπως είπε και ο Πλάτωνας είναι «η προσπάθεια του ήχου να φτάσει την ψυχή και να της δείξει την αρετή»!
Σ’ αυτόν τον μουσικό περίπατο οι δυο χορωδίες, θα συναντήσουν και τη Μαρίζα Κωχ που θα προσθέσει τη δική της ξεχωριστή φωνητική πινελιά.

Συντελεστές: Παιδική Χορωδία Παραδοσιακού Τραγουδιού του Κέντρου Βιωματικής Μουσικής- Μαρίζα Κωχ, διευθύνει η Αθηνά Χρήστου, Χορωδία του ΠΟΚΕΑΤΕΠ, διευθύνει ο μαέστρος Μιχάλης Παπαπέτρου. Παίζουν οι μουσικοί: Νάσος Γκρόζας: πιάνο και Τζένη Ντούρου: κρουστά

Είσοδος ελεύθερη

Νομισματικό Μουσείο
Πανεπιστημίου 12, Αθήνα