ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟ… ΣΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ

“…Για μένα, πάντως, από τότε που έπαψα να είμαι παιδί, τα Χριστούγεννα είναι πάντα μνήμη. Μια γιορτή όπου επιστρέφω. Τα Χριστούγεννα, θυμάμαι ‑ και την Πρωτοχρονιά, ελπίζω…” , Νίκος Δήμου

Ο IANOS διοργανώνει και φέτος τις «Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες από τον Ιανό… στην Κιβωτό» ! Εννέα αγαπημένοι τραγουδιστές, τραγουδοποιοί και ηθοποιοί διαβάζουν παραμύθια και χριστουγεννιάτικες ιστορίες σε μικρά και… μεγάλα παιδιά! Μερικές φορές τραγουδούν κιόλας! Ενώνουν τις δυνάμεις τους και συμβάλουν στην προσπάθειά μας να μαζέψουμε χρήματα και δώρα για τα παιδιά της Κιβωτού του ΚόσμουΚάποια άλλα παιδιά, αυτά από το Μουσείο Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης θα φτιάξουν το σκηνικό των εκδηλώσεων.

christmas stories_ianos

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα:

22/12: Ευανθία Ρεμπούτσικα και Ελένη Ζιώγα
23/12: Φοίβος Δεληβοριάς
24/12: Νίκος Πορτοκάλογλου
27/12: Μάρκος Κούμαρης (Locomondo)
28/12: Διονύσης Σαββόπουλος
29/12: Πέμη Ζούνη
30/12: Ελεωνόρα Ζουγανέλη
31/12: Πάνος Μουζουράκης

*Κάθε γονιός που έρχεται στις εκδηλώσεις  αγοράζει εισιτήριο των 5 ευρώ που διατίθεται απευθείας στην «Κιβωτό του Κόσμου».

*Κάθε παιδί που μπαίνει στο χώρο των εκδηλώσεων δεν πληρώνει είσοδο αλλά φέρνει ένα δώρο για τα παιδιά της «Κιβωτού». Χωρίς συγκεκριμένη περιγραφή ή οικονομική αξία. Ένα παιδί κάνει δώρο σε ένα άλλο παιδί. Έτσι απλά…

Η «Κιβωτός του Κόσμου» είναι Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, που δραστηριοποιείται πάνω στη μέριμνα παιδιών που ζούσαν σε συνθήκες παραμέλησης και εγκατάλειψης, χωρίς ιατρική φροντίδα, χωρίς μέλλον, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, και πολλά χωρίς γονείς.