Η ΦΑΡΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΟ ΒΕΑΚΕΙΟ

Ο Δήμος Πειραιά, με τη στήριξη του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου – Saferinternet.gr και της Google, φιλοξενεί την παιδική θεατρική παράσταση «Η Φάρμα του Διαδικτύου», την Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, στις 9.00 μ.μ. στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά. Η είσοδος στην παράσταση είναι ελεύθερη. 
Η Φάρμα του Διαδικτύου, μία παράσταση για το ασφαλές διαδίκτυο, στο ΒεάκειοΜέσα από τρεις χαρούμενες και διδακτικές ιστορίες, τα παιδιά που θα παρακολουθήσουν το έργο έρχονται σε επαφή με τον υπέροχο κόσμο του Διαδικτύου και εξοικειώνονται με τις θεμελιώδεις αρχές ασφαλούς χρήσης του. Το κείμενο της παράστασης βασίζεται στη διδακτική ανθολογία της Βερόνικας Σαμαρά και του Γεωργίου Κορμά, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια έχει η Σοφία Τσινάρη. Την μουσική έγραψε ο Δημήτρης Παπαγεωργίου. Παίζουν  οι ηθοποιοί Θάνος Αλεξίου, Άννα Πορφύρη και Μόνικα Κολοκοτρώνη.  
Η εκδήλωση αποτελεί μέρος πανελλήνιας εκστρατείας σε 10 ελληνικές πόλεις και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού. Η δράση αυτή έχει στόχο να ενημερώσει παιδιά ηλικίας Νηπιαγωγείου και Δημοτικού, δασκάλους και γονείς για τα πολλαπλά οφέλη του Διαδικτύου αλλά και για τους κινδύνους που εγκυμονούν από την αλόγιστη και χωρίς κριτική σκέψη χρήση του. Η παράσταση δουλεμένη με λεπτομέρεια, ευαισθησία, χιούμορ και φαντασία καταφέρνει  μέσα από πρωτότυπους σκηνικούς κώδικες να αφυπνίσει και ταυτόχρονα να διασκεδάσει τα παιδιά.

Η ΦΑΡΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Τοποθεσία: Βέακειο Θεάτρο, Λόφος Προφήτη Ηλία, Πειραιάς
Ημερομηνία: Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013, στις 21.00
Τιμές εισιτηρίων: Είσοδος ελεύθερη