ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΟ AVENUE

Ένα πολύ ζωντανό, ενημερωτικό, χαρούμενο και κοινωνικά ευαισθητοποιημένο τριήμερο περιμένει τους επισκέπτες και φίλους του AVENUE! Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα! 
Από την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου ως και το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου η Frezyderm υποδέχεται μικρούς & μεγάλους στην Frezyland, στη μικρή πλατεία του AVENUE, για να ζωγραφίσουν και να ενημερωθούν μέσα από το παιχνίδι για τις  αγαπημένες τους σειρές Sensitive Kids, SensiTeeth & Lice Free! Μεγάλες προσφορές και μοναδικά δώρα περιμένουν όλους τους μικρούς φίλους και τις οικογένειές τους.
Την Παρασκευή  20 Σεπτεμβρίου από τις 17.00-21.00 με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τη Νόσο Alzheimer, η Ολοκληρωμένη Μονάδα Αντιμετώπισης Νόσου Alzheimer και Συναφών Παθήσεων της ΜΚΟ Αποστολή, διοργανώνει εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού. Στο χώρο θα διεξάγονται ΔΩΡΕΑΝ τεστ μνήμης από το επιστημονικό προσωπικό της Μονάδας.
Το Σάββατο 21/09,από τις 11.00 μέχρι τις 14.00 η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και ο ΣΚΑΪ, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Όλοι Μαζί για το Παιδί», οργανώνουν την τρίτη και τελευταία δράση  με τίτλο «ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΣ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑ». Συγκεντρώνουμε ό,τι είναι απαραίτητο σε ένα μαθητή. Παράκληση, όλα τα είδη που θα προσφερθούν να είναι σε καλή κατάσταση, έτοιμα για χρήση ή καινούρια.