ΤO ATHENS HEART MALL «ΦΟΡΑΕΙ» ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ…!

Το Αthens Ηeart Mall φροντίζει φέτος ώστε μικροί και μεγάλοι να περάσουν ένα ευχάριστο και κυρίως δροσερό καλοκαίρι, στην Παιδική Γωνιά του εμπορικού κέντρου, με παιχνίδια στη «θάλασσα», διαγωνισμούς , θεατρικά δρώμενα, θαλασσινή ζωγραφική και καλοκαιρινό face & hand painting. Την Κυριακή 20/7, που τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά, καθώς  και όλα τα Σάββατα του Ιουλίου , τα παιδιά θα δώσουν ραντεβού από τις 11: 00 μέχρι και τις 14:00 στη παιδική γωνιά  για να «ταξιδέψουν στη θάλασσα».
Δελφινάκια, κοχύλια και άλλα καλοκαιρινά σχέδια θα ζωγραφίζονται στα πρόσωπα των παιδιών από τους face painters, καθώς επίσης θα πραγματοποιούνται και παιχνίδια στη γαλάζια θάλασσα… από κορδέλες. Θα υπάρχουν ακόμη  διαγωνισμοί για το ποιος θα κάνει τη μεγαλύτερη μπουρμπουλήθρα, ενώ οι νεαροί επισκέπτες θα μπορούν να συμμετέχουν και στη θεατρική περιπέτεια «Η κυρά της θάλασσας». Επιπλέον,  τα παιδιά θα αναδείξουν τη δημιουργικότητα τους  φτιάχνοντας σουβέρ με καλοκαιρινά σχέδια από CD, χαρτονένια χταποδάκια, κορνίζες για τις καλοκαιρινές τους αναμνήσεις και πολλές άλλες κατασκευές .

Τον Ιούλιο το αγαπημένο στέκι των παιδιών θα είναι το Αthens Ηeart Mall! Ελάτε και εσείς με τα παιδιά σας να νιώσετε την χαρά του καλοκαιριού!

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

Athens Heart Mall
Πειραιώς 180, Ταύρος, Κόμβος Χαμοστέρνας
Τηλ.: 210 3414105
Φαξ: 210 3414103
Email: info@athensheart.gr