Η ΑΡΙΑΔΝΗ, Η ΕΥΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΤΥΜΠΑΝΙΣΤΗΣ

Το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν, για πρώτη φορά φέτος και στo Υπόγειο, δίνει την δυνατότητα στα παιδιά να δουν μια εναλλακτική παράσταση με μουσικοκινητικό αυτοσχεδιασμό, γεμάτη χαρά και εκπλήξεις. «Η Αριάδνη, η Εύα και ο Αρχιτυμπανιστής» είναι μια παράσταση γεμάτη δημιουργικότητα και φαντασία σε διασκευή κειμένου και σκηνοθεσία του Κωστή Καπελώνη, όπου οι ηθοποιοί χρησιμοποιούν την έμπνευση τους, μαζί με απίστευτα κωμικά στοιχεία που θυμίζουν τσίρκο, παιδικό παιχνίδι και παίγνιο εξουσίας! Η σκηνοθεσία, μέσα από τον μουσικοκινητικό αυτοσχεδιασμό, δημιουργεί απολαυστικές εικόνες και θεαματικές καταστάσεις με την σωματική έκφραση των ηθοποιών, που ενθουσιάζουν και γοητεύουν πάντα τους μικρούς – αλλά και τους μεγάλους – θεατές. Στην παράσταση αυτή οι ηθοποιοί αυτοσχεδιάζουν μουσικά και τραγουδούν ζωντανά.

ΥΠΟΘΕΣΗ: Δύο παιδιά, “κατοικούν” δίπλα-δίπλα σε δύο κουτιά. Παίζουν τα παιχνίδια τους, μαλώνουν, φιλιώνουν και κάνουν σχέδια. Ξαφνικά εμφανίζεται ένας κλέφτης φανφαρόνος αρχιτυμπανιστής. Με την ύπουλη συμπεριφορά του κερδίζει την εμπιστοσύνη των καλοπροαίρετων φίλων και τους φέρνει αντιμέτωπους, για να καταφέρει να κλέψει τα σπίτια τους! Εκείνα όμως, τελικά, καταφέρνουν να κάνουν ειρήνη με τη φιλία και την αγάπη τους – για να δημιουργήσουν μια σχέση ακόμα καλύτερη από πριν!

«Η Αριάδνη, η Εύα και ο Αρχιτυμπανιστής» είναι ένα γοητευτικό έργο με πολύ χιούμορ, έξυπνες ατάκες και τραγούδι, για τη χαρά της αλληλεγγύης και την ικανοποίηση τού να μοιράζεσαι. Μα, πάνω απ’ όλα, μας μιλάει για την αξία και τη δύναμη της αληθινής φιλίας. Απευθύνεται σε παιδιά 4-8 ετών.

Διασκευή κειμένου – Σκηνοθεσία: Κωστής Καπελώνης,
Σκηνικά-Κοστούμια: Κατερίνα Σωτηρίου,
Χορογραφίες – επιμέλεια κίνησης: Ειρήνη Στρατηγοπούλου.
Παίζουν οι ηθοποιοί: Εύα Οικονόμου-Βαμβακά, Αριάδνη Καβαλιέρου και Γεράσιμος Σκαφίδας.

Θέατρο Τέχνης
Πεσμαζόγλου 5Αθήνα

Η παράσταση παίζεται κάθε Σάββατο στις 15.00 και τις καθημερινές για σχολεία. 

Γενική είσοδος: 10 Ευρώ

Ώρες ταμείου: 10.00-13.00 & 17.00-22.00