ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ 2: ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ & THUNDERSTRUCK

“Με τη βροντή έρχεται ο κεραυνός και με τον κεραυνό έρχεται η φωτιά ”
Γουιντλίφτερ ( Eλικόπτερο βαρέως τύπου ινδιάνικης καταγωγής που διαισθάνεται τις φωτιές πριν εκδηλωθούν)

To “Thunderstruck” των Αυστραλών AC/DC, η τεράστια ροκ επιτυχία του 1990, είναι το αναπάντεχο τραγούδι που συνοδεύει τη νέα ταινίακινουμένων σχεδίων της Disney Αεροπλάνα 2: Ιπτάμενοι Πυροσβέστες. Ο γεμάτος ηλεκτρική ενέργεια ήχος του Thunderstruck απογειώνειτις περιπέτειες των ηρωικών χαρακτήρων που παλεύουν με τη φωτιά: του Ντάστι, που από πρωταθλητής εναέριων αγώνων ταχύτητας γίνεται πυροσβεστικό αεροσκάφος, του ελικόπτερου Μπλέιντ, της ζωηρής Ντίπερ που είναι ένα γενναίο ιπτάμενο δεξαμενόπλοιο, του Γουίντλίφτερ και της ατρόμητης παρέας τους.

Πάρτε μια γεύση από το απόσπασμα της ταινίας που ακούγεται το Thunderstruck εδώO σκηνοθέτης της ταινίας Bobs Gannaway σχολιάζει πως «η μουσική στην ταινία παίζει τεράστιο ρόλο και λέει πάρα πολλά. Είναι δραματική, έχει πλούσιο φάσμα και σε εκπλήσσει: τη μία ακούς ένα συναρπαστικό ορχηστρικό κομμάτι και την επόμενη ροκάρεις με το Thunderstruck των AC/DC». Ο μύθος λέει πως ο Angus Black, ο εμβληματικός frontman του συγκροτήματος, είχε την ιδέα για το τραγούδι όταν ένα αεροπλάνο στο οποίο επενέβαιναν οι AC/DC χτυπήθηκε από κεραυνό (χωρίς να πάθει καμία ζημιά). H Disney έχει προϊστορία με το συγκρότημα, καθότι το τραγούδι τους Back in Black χρησιμοποιήθηκε στο τρέιλερ για τον Iron Man, ενώ για τον Iron Man 2 πολλά διάσημα τραγούδια τους συγκρότησαν ολόκληρο το σάουντρακ της ταινίας.

Σύνοψη:  O παγκοσμίου πλέον φήμης πρωταθλητής εναέριων αγώνων ταχύτητας Ντάστι μαθαίνει τα κακά μαντάτα. Η μηχανή του έχει καταστραφεί ολοσχερώς και όλα δείχνουν ότι μπορεί να μην αγωνιστεί ξανά. Η λύση είναι μία: πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξει και να μετατραπεί σε πυροσβεστικό αεροσκάφος. Με τους νέους του συντρόφους θα ριχτούν με τα μούτρα στην πυρόσβεση μιας επικού μεγέθους πυρκαγιάς. Μήπως ήρθε η ώρα ο Ντάστι να αναδειχτεί σε πραγματικό ήρωα;

28 Αυγούστου στους κινηματογράφους από τη Feelgood και σε 3D

 Visit:
www.facebook.com/feelgoodentertainment.gr
www.feelgoodentertainment.gr
http://www.disney.gr