ΤΟ ΥΠΝΑΡΟΥΔΙ ΚΑΙ Η ΕΛΕΑΝΝΑ ΚΑΝΟΥΝ FACE PAINTING

Το βιβλιοπωλείο Ευριπίδης στη Στοά καλεί  τους μικρούς του φίλους το Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου 2015, στις 12 το μεσημέρι να γνωρίσουν το βιβλίο της Αργυρώς Μουντάκη «Το Υπναρούδι και η Ελεάννα σε φανταστικές περιπέτειες». (Εκδόσεις Πατάκη)

Ήρθαν οι Απόκριες και το μικρό Υπναρούδι θέλει να γιορτάσει μαζί σας σε μια διαδραστική εκδήλωση, όπου με facepainting θα μεταμφιεστούμε σε Υπναρούδια, θα παίξουμε και θα κάνουμε κατασκευές! Ελάτε να μάθουμε την έννοια της αδελφοσύνης με τις Απόκριες να ζωγραφίζουν το πρωινό μας!

ypnaroudi

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Το μικρό Υπναρούδι μετά τον αιφνιδιασμό της επιθετικής αράχνης χάνει το δρόμο για το σπίτι του, αλλά συναντάει την Ελεάννα! Γίνεται το μικρό της κατοικίδιο και οι περιπέτειές τους αρχίζουν… Γιατί το Υπναρούδι εξαφανίστηκε και αναστάτωσε μια ολόκληρη τάξη; Πώς θα το βρει η καλή τους η δασκάλα; Ποιο είναι το Τυχερούδι; Και ο Γιώργος γιατί θα πάρει όλη τη μυρμηγκοοικογένεια σπίτι του; Από ποιον κίνδυνο θα σώσει το Υπναρούδι τη γλυκιά Μελένια; Αν σου αρέσει η περιπέτεια, ακολούθησέ με και θα τα μάθεις όλα…

Ευριπίδης στη Στοά
Ανδρέα Παπανδρέου 11, Χαλάνδρι, 210 6800644