Η ΜΑΓΙΣΣΑ ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΑ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ

To Σάββατο 1.2.2014, στις 12 το μεσημέρι, η συγγραφέας Χαρά Κατσαρή, οι εκδόσεις Διάπλαση και ο ΙΑΝΟS καλούν τους μικρούς τους φίλους σε ένα υπέροχο πάρτι. Το καινούριο βιβλίο Η Μάγισσα Τσαπατσούλα σώζει τον πλανήτη (εικονογράφηση: Κατερίνα Βερούτσου) θα μας δώσει την αφορμή να συναντηθούμε, να χορέψουμε, να παίξουμε και να μάθουμε για τις περιπέτειες της αγαπημένης μας ηρωίδας στον μακρινό πλανήτη Ασταναπάνε.

TSAPATSOULA_planitis_small

SOS! Η Γη μας βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο. Ο κακιασμένος αυτοκράτορας ενός μακρινού πλανήτη θέλει να την εξαφανίσει από τον χάρτη του γαλαξία. Ευτυχώς αναλαμβάνει δράση η μάγισσα Τσαπατσούλα. Καβαλάει το διαστημόπλοιό της, δηλαδή τη μηχανή του γκαζόν, και παρέα με τη μύγα ΖΖίνα φεύγουν σε μια αποστολή διάσωσης του πλανήτη. Άραγε θα τα καταφέρουν, ή θα τα κάνουν, όπως συνήθως, θάλασσα; άλλη μια περιπέτεια της καλόβολης αλλά γκαφατζούς μάγισσας Τσαπατσούλας.

Είσοδος ελεύθερη
Για παιδιά από 4 έως 8 ετών

ΙΑΝΟS
Σταδίου 24, Αθήνα
 

Ο ΙΑΝΟS εδώ και χρόνια έχει αφιερώσει τα μεσημέρια του Σαββάτου στους μικρούς του φίλους. Από τον Σεπτέμβριο έως και τον Ιούνιο, κάθε Σάββατο στις 12 το μεσημέρι τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις βιβλίων, ειδικά εργαστήρια, μουσικο-θεατρικές παραστάσεις και φυσικά να έρθουν σε επαφή με τους ίδιους τους δημιουργούς όλων αυτών.  

Share Button
Η ΜΑΓΙΣΣΑ ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΑ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ
5 (100%) 1 vote


Όμοια άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *