ΤΟ ΞΩΤΙΚΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΨΗΛΩΣΕΙ

Το Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2013, στις 12:30 το μεσημέρι ο Πολυχώρος Μεταίχμιο υποδέχεται τα παιδιά από 5 ετών και άνω για να τους γνωρίσει Το ξωτικό που ήθελε να ψηλώσει της Καλλιόπης Εμμανουηλίδου.

Ο Πιριπόν, το μικρό ξωτικό, είχε ένα όνειρο, να ψηλώσει όπως τα αδέρφια του, οι γονείς του και όπως κάθε ξωτικό στο ξωτικο-χωριό. Έτσι άρχισε να τρώει ό,τι έβρισκε μπροστά του. Έτρωγε τόσο πολύ ώσπου άρχισε να νιώθει άσχημα, σαν να ήταν έτοιμος να σκάσει! Η ξωτικο-μαμά όμως είχε κάτι να του πει… Ο Πιριπόν  καλεί τα παιδιά στη χώρα των ξωτικών και τα περιμένει να παίξουν μαζί του. Να γίνουν μικροί ή μεγάλοι, όπως ένας σπόρος ή ένα δέντρο, να φουσκώσουν σαν μπαλόνια ή να πετάξουν στον αέρα όπως μια νιφάδα χιονιού. Μα πάνω απ’ όλα, τα καλεί να ανακαλύψουν πως το καθένα από αυτά είναι μοναδικό. Ένα πρόγραμμα θεατρικού παιχνιδιού για τη σωστή διατροφή με στόχο τον σεβασμό στη μοναδικότητα και στη διαφορετικότητα του καθενός μας. Την εκδήλωση εμψυχώνει η παιγνιοθεραπεύτρια Ειρήνη Ζέρη.

Στο τέλος της εκδήλωσης δυο τυχεροί θα κερδίσουν το βιβλίο, ενώ σε όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση θα δοθούν δωράκια!  Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος). Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της εκδήλωσης, οι γονείς μπορούν να παραμείνουν στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ, όπου μπορούν να πιουν τον καφέ ή το τσάι τους, ή να επιστρέψουν μετά τη λήξη της. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε στο 211 3003580.

Πολυχώρος Μεταίχμιο
Ιπποκράτους 118, Αθήνα 
Share Button
ΤΟ ΞΩΤΙΚΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΨΗΛΩΣΕΙ
5 (100%) 1 vote


Όμοια άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *