ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΠΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ

Ο Πολυχώρος Μεταίχμιο προσκαλεί τα παιδιά από 5 ετών και άνω στην εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο του Βασίλη Παπατσαρούχα "Το αγόρι που ζωγράφιζε τον ουρανό", το Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013, στις 12:30 το μεσημέρι. 
Ο Φράνσις είναι ένα αγόρι που αγαπά τη ζωγραφική όσο τίποτε άλλο στον κόσμο. Του αρέσει να ζωγραφίζει παντού αλλά περισσότερο απ’ όλα του αρέσει να ζωγραφίζει στον ουρανό. Όταν θα μάθει πως σε κάποιο μέρος της γης τα παιδιά δεν ξέρουν τι πάει να πει παιχνίδι, δε γνωρίζουν πώς είναι να ονειρεύεσαι, θα κάνει τις πιο παιχνιδιάρικες ζωγραφιές και θα τις στείλει να ταξιδέψουν παρέα με τα σύννεφα, έως ότου φτάσουν στον προορισμό τους.
Ο συγγραφέας και εικονογράφος Βασίλης Παπατσαρούχας  περιμένει τα παιδιά για να ζωγραφίσουν παρέα τα δικά τους όνειρα στον ουρανό, να φτιάξουν τον δικό τους ζωγραφιστό κόσμο και να στείλουν το μήνυμά τους σε όποιο μέρος της γης αυτά θέλουν. Μαζί του η ηθοποιός Μαρία Τερζάκη θα ταξιδέψει τα παιδιά στις σελίδες του βιβλίου.

Στο τέλος της εκδήλωσης δύο τυχεροί θα κερδίσουν ένα από τα δύο βιβλία, ενώ σε όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση θα δοθούν δωράκια!  Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος). Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της εκδήλωσης, οι γονείς μπορούν να παραμείνουν στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ, όπου μπορούν να πιουν τον καφέ ή το τσάι τους, ή να επιστρέψουν μετά τη λήξη της. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε στο 211 3003580.

Πολυχώρος Μεταίχμιο
Ιπποκράτους 118, Αθήνα 

Share Button
Αξιολογήστε αυτό το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *